Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z uruchomieniem s3 frontier

(Temat utworzony: 25-05-2018 04:06 PM)
1800 Wyświetlenia
Mateusz231
First Poster
Opcje

Witam wymieniłem tylną obudowę w moim s3 w powodu rozbicia szkła i teraz nie mogę uruchomić zegarka. Gdy się ładuje to pokazuje procent naładowania i tyle na nic nie reaguje 

0 Like
5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Co oznacza, że poszło coś nie tak przy ponownym składaniu zegarka albo już przy jego rozkładaniu. Jeżeli nie możesz poradzić sobie sam z naprawą, proponuję wizytę w serwisie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Mateusz231
First Poster
Opcje

Wymiana to było dokładnie odkręcenie 4 śrubek i przełożenie obudowy nie wydaje mi się ze zrobiłem coś nie tak czy mogę jakoś podpiąć zegarek do komputera albo spróbować uruchomić go w inny sposób ?? 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

A jednak coś musiało pójść nie tak. Te zegarek łączy się z komputerem via WiFi, czyli musi być włączony.
Nie reaguje na dłuższe przytrzymanie przycisku?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Mateusz231
First Poster
Opcje

No właśnie problem w tym ze na nic nie reaguje. Jedyne co działa to ładowanie, wyświetlacz działa bo pokazuje procent naładowania i nic poza tym 

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Mateusz231 w takiej sytuacji wspomniana przez @Szewcu72 naprawa serwisowa będzie jedynym rozwiązaniem.
Adresy serwisów możesz znaleźć na tej stronie: http://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like