Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z bateria. Galaxy watch 7 40mm esim

(Temat utworzony: 11-06-2025 07:54 PM)
261 Wyświetlenia
slowiniortk
First Poster
Opcje
Cześć. Kupiłem to ustrojstwo lecz bardzo martwi mnie bateria. 
Wczoraj po całej konfiguracji itd zegarek nagle wyświetlił komunikat ze jest za ciepły po czym wszystkie funkcje były niedostępne. Ok zegarek wystygł.wrocilo do normy ale w moim przypadku bateria nie trzymała nawet 8h. 
Dodam ze wtedy korzystałem z esim i wszystkich dobrodziejstw.
Dziś go zresetowałem całkowicie i ustawiłem tylko bardziej potrzebne opcje, wyłączyłem esim korzystam tylko z bluetooth i lokalizacji. Do tego wykrywanie treningu. Automatyczny pomiar pulsu wyłączony itd. 
W chwilach obecnej po korzystaniu około 3h od 100% zjechało na 50% czy ta bateria jest tak tragiczna faktycznie czy z tym moim egzemplarzem jest coś nie tak ? Oczekuje tylko przynajmniej 24h na jednym ładowaniu a nie kilku godzin, nie chce włączać oszczędzania baterii zeby ograniczało mi funkcje do max..bo po co mi zegarek z którego nie mogę w pełni korzystać. Tfu w pełno.. chociaż w połowie. 
Ma ktoś jakas jeszcze radę? Czy czas baterii sie z czasem wydłuży? Bo ponoć nowe urządzenia tak mają na początku co jest dla mnie dziwne. 
0 Like
14 Odpowiedzi
Sławek-Leśny
Helping Hand
Opcje
Spróbuj zrobić wipe cache partition. Może pomoże. Wskazówki na YT..
0 Like
slowiniortk
First Poster
Opcje
Juz zrobiłem. Naładuje do 100% i zobaczymy ild wytrzyms mi w pracy. Obecnie sprawdziłem od ostatniego lasowania minęło dokładnie 2h. Co prawda bawiłem się teraz trochę ale to i tak 2h i połowa baterii juz poszła.
0 Like
Sławek-Leśny
Helping Hand
Opcje
Ja mam W 7 44mm i spokojnie 24h trzyma... Zamykam apki w tle zawsze..
0 Like
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
@slowiniortk Cześć. Po zresetowaniu zegarka do ustawień fabrycznych zegarek potrzebuje dwóch/trzech tygodni na zoptymalizowanie się i w tym czasie bateria może krócej trzymać. Podczas korzystania z esim krótszy czas pracy na baterii jest całkowicie normalny.
slowiniortk
First Poster
Opcje
No tak z esim wczoraj wytrzymał 7-8h w pracy gdzis trochę sie bawiłem. Dziś po resecie całkowitym zobaczymy bez esim tylko bluetooth. Czy wytrzyma chociaż 8h w pracy włączone kroki itd. Mam nadzieję ze jest tak jak mówisz że to sie ustabilizuje bo inaczej z rękojmi bedzie musiał działać bo jest to irytujące. Mieć a nie moc korzystać
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
W moim przypadku z Galaxy Watchem Ultra okazała sie ładowarka. Spradz czy na pewno jest zgodna z nieprzekraczającą mocą 15W.
0 Like
slowiniortk
First Poster
Opcje
Wiesz co ladowarka jest oryginalna od zestawu więc chyba powinna być sprawna.
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Ale kabel a ładowarka?
0 Like
slowiniortk
First Poster
Opcje
Tak kabel z ladowarka indukcyjnaRuMYTxGV65.jpg
0 Like