Cześć. Kupiłem to ustrojstwo lecz bardzo martwi mnie bateria. Wczoraj po całej konfiguracji itd zegarek nagle wyświetlił komunikat ze jest za ciepły po czym wszystkie funkcje były niedostępne. Ok zegarek wystygł.wrocilo do normy ale w moim przypadku bateria nie trzymała nawet 8h.
Dodam ze wtedy korzystałem z esim i wszystkich dobrodziejstw.
Dziś go zresetowałem całkowicie i ustawiłem tylko bardziej potrzebne opcje, wyłączyłem esim korzystam tylko z bluetooth i lokalizacji. Do tego wykrywanie treningu. Automatyczny pomiar pulsu wyłączony itd.
W chwilach obecnej po korzystaniu około 3h od 100% zjechało na 50% czy ta bateria jest tak tragiczna faktycznie czy z tym moim egzemplarzem jest coś nie tak ? Oczekuje tylko przynajmniej 24h na jednym ładowaniu a nie kilku godzin, nie chce włączać oszczędzania baterii zeby ograniczało mi funkcje do max..bo po co mi zegarek z którego nie mogę w pełni korzystać. Tfu w pełno.. chociaż w połowie.
Ma ktoś jakas jeszcze radę? Czy czas baterii sie z czasem wydłuży? Bo ponoć nowe urządzenia tak mają na początku co jest dla mnie dziwne.