Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z telefonem i zegarkiem Gear fit

(Temat utworzony: 26-02-2017 08:06 PM)
11101 Wyświetlenia
Radek12321
First Poster
Opcje

Witam mam strasznie duży problem mianowicie mam nowy telefon j5  2016 i zegarek Gear fit 1 generacji nie moge się nijak połączyć telefonem z zegarkiem przez co jesy on bezużyteczny próbowałem juz każdego programu wszystkiego co mogłem i teraz pisze tutaj bardzo proszę o pomoc pozdrawiam 😐

0 Like
17 Odpowiedzi
ŁukaszG
Pathfinder
Opcje

poproszę zacząć od ściągnięcia najnowszej wersji gear manager, w następnej kolejności aktualizacja samego zegarka

0 Like
Radek12321
First Poster
Opcje

Możesz podać link do managera bo ja nie  mam tej aplikacji wg e Samsung aps po kolei jakbyś mogl napisać co robić 

0 Like
ŁukaszG
Pathfinder
Opcje
Znajdź w swoim telefonie aplikację Samsung Gear -> Ustawienia -> O aplikacji Samsung Gear
0 Like
Radek12321
First Poster
Opcje
Nie mam takiej aplikacji na telefonie i nie wuen skąd ja pobrać bo nigdzie nie ma
0 Like
Radek12321
First Poster
Opcje

Aplikacją Nie wykrywa zegarka nawet 😑

0 Like
ŁukaszG
Pathfinder
Opcje
Niestety seria J5 nie wspiera Gear Fit, zapraszam na listę kompatybilności http://www.samsung.com/hk_en/mobile_compatible_list/
0 Like
AK49
First Poster
Opcje

Ściągnij aplikacje Open fit. Z moich obserwacji wynika, ze Samsung od dawna nie "wspiera" tego modelu. A szkoda. Mój co prawda większość czasu spędził w szufladzie ale już rok temu, przy zmianie telefonu a App Store nie była dostępna oficjalna aplikacja samsunga :winking-face: 

KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć AK49

Dzięki za cenne info. Dobrze, że jest dostępna działająca alternatywa.

0 Like