Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy Watch 4 Classic - pierścień

(Temat utworzony: 26-07-2022 08:21 AM)
1305 Wyświetlenia
Members_yaDRfpq
First Poster
Opcje

Witam wszystkich,

Zegarek kupiony ponad tydzień temu, na pierścieniu jest wyczuwalny luz (prawo/lewo), pod kątem też jest widoczna przerwa. Wydaje mi się, że z dnia na dzień owy luz jest coraz większy. Pytanie czy tak ma właśnie być (jest to jednak element ruchomy) czy może jest to jakaś wada? 

0 Like
13 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_yaDRfpq  Witam

Przyjrzałem się dokładnie mojemu zegarkowi i taki luz nie występuje, proponuję wybrać się z tym do serwisu.

Możesz jeszcze wrzucić jak się da zdjęcie tej przerwy.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Również u mnie nie ma luzu
0 Like
Tyciu
Navigator
Opcje
Cześć,
Patrzyłem na swój egzemplarz i nie wyczuwam luzu.
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
U mnie po pół roku intensywnego użytkowania luzu praktycznie nie ma ... może jak by się bardzo na siłę doszukiwać, to jakiś tam minimalny, ale absolutnie nie zauważalny przy zwykłym użytkowaniu. Natomiast faktem jest to, że w pierwszym tygodniu użytkowania znacząco zmienia się zarówno dźwięk jak i odczucia przy obrocie pierścienia... ale według mnie ani na lepsze, ani gorsze - po prostu inne.
0 Like
Marcin72
Pathfinder
Opcje
Witam. Mam pytanie. Czy reklamował ktoś z Was w ramach gwarancji mechanizm obrotowego pierścienia w GW4C? Mam delikatny (znikomy) luz góra-dól (nie na boki). Czy to normalne po pół roku użytkowania? I jeszcze jedno. Jak z żywotnością waszych baterii? Dziękuję za odpowiedź. 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcin72  Witam 

Jeżeli jest luźny pierścień to spokojnie można to zgłosić na gwarancji.  Co do czasu pracy to tak do dwóch dni, oczywiście wszystko zależy jak będziemy użytkować zegarek.

Marcin72
Pathfinder
Opcje
Dziękuję.
0 Like
PawełTIR
Explorer
Opcje
Witam czy ten pierścień można zdjąć w celu wyczyszczenia?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PawełTIR  Witam

Samemu lepiej tego nie robić