04-12-2023 10:27 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
witajcie
mam taki problem - zmieniłem zegarek z watch 42 mm (stary model, kupiony w 2018 roku) na watch 5 pro i mam problem z nadgarstkiem - czuje dyskomfort a czasem nawet ból. Nie wiem jak ustawić pasek. Zmieniłem nawet na stary skórzany pasek ze starego zegarka. Mam chude ręce i mam wrażenie, że spód zegarka (czujnik) nie jest idealnie płaski i stąd problem. Zegarek mam od tygodnia...
04-12-2023 03:03 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Różnica pomiędzy 42 mm około 30 g smartwatchem jest spora względem 45 mm ponad 40 g Zegarka dostosowanego jeszcze do zadań sportowych ja bym albo wymieniał i zmienić model bo się przyzwyczaił budował łapę i po prostu szukał jakiegoś zniwelowania tego efektu. Niestety tutaj no nadgarstek odgrywa sporo w wyborze zegarka sam się zastanawiam nad tym modelem, ale wybrałem Watch 6 44mm, jako że waga i rozmiar są mniejsze I bardziej dostosowane pod mój nadgarstek. Watch 5 pro występuje niestety tylko w 45mm wersji, swoje waży i tutaj lepiej mieć mocniej zbudowany nadgarstek.
04-12-2023 09:12 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
04-12-2023 09:18 PM - last edited 05-12-2023 07:24 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
05-12-2023 12:13 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Dziękuje za odpowiedz
Waga nie jest raczej problemem. Kilka late temu miałem zegarek casio z bransoletą, który był zdecydowanie cięższy niż 5 pro. Obawiam sie ze tu problemem jest budowa zegarka od spodu, ktora wg mnie wywoluje ucisk punktowy. Opcji zwrotu nie mam poniewaz zegarek jest uzywany od kilku dni. Nie wiem co mam zrobic 😞
05-12-2023 12:17 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Dziekuje za odpowiedz
Nie wiem co mam zrobić. Oddac zegarka nie moge - od kilku dni go uzywam wiec zwrot nie wchodzi w gre.
Waga nie jest problemem (mialem kiedys duzo ciezszy, nie smartwatch). Wydaje mi sie ze problemem jest punktowy ucisk dposu zegarka - mam wrazenie ze spod z czujnikami nie jest idealnie płaski.
05-12-2023 02:37 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@pupek86, Jedyne co przychodzi mi do głowy w tej sytuacji, to kupno etui, które będzie zachodziło na dolną część zegarka przylegającą do nadgarstka. Być może w jakimś stopniu wyrówna ono powierzchnię nacisku.
09-12-2023 07:09 AM - last edited 09-12-2023 07:11 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
09-12-2023 09:24 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
04-03-2024 05:43 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Czyli wszystko wyłączone. Z LTE,GPS nie korzystasz.
Po kiego kupowałeś ten zegarek. ?
Swój mam od premiery,więc w cuda z czasem działania nie uwierzę.