Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z bateria w Galaxy watch active 2.

(Temat utworzony: 02-10-2020 08:52 PM)
3365 Wyświetlenia

Też mam ten problem

cyberman
Troubleshooter
Opcje
Ma ktoś z was problem z bateria w Galaxy watch active 2 po ostatnim update do tizen 5.5?
Mi mega słabo bateria teraz trzyma. O połowę krócej.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@cyberman  Być ,może był to jakiś błąd...

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@cyberman nadmierne użycie może być również spowodowane funkcją wykrywania upadku. To również możesz sprawdzić.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Miałem ta funkcję wyłączona cały czas.
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@cyberman  Spróbój wykonać jeszcze kilka cykli ładowań,  powinno pomóc na unormowanie się pracy urządzenia odnośnie baterii.

0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Dzięki. Dam znać po kilku ładowaniach.
0 Like
TomaszKapica
First Poster
Opcje

Tak jak w temacie. Zegarek bardzo szybko chłonie energię. Ze 100% do 60% w niecałe 3 godziny. Problem z połączeniami wygląda w ten sposób, że zegarek normalnie wibruje gdy jest połączenie przychodzące, lecz gdy odbieram połączenie za pomocą telefonu powinien przestać wibrować i przejść do okna z aktywnym połączeniem, bądź po nie odebraniu przejść na stronę tarczy zegarka, lecz cały czas wibruje i pokazuje że połączenie jest przychodzące. Zegarek jest po resecie i najnowszej aktualizacji (09.08.22)

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@TomaszKapica Wykonaj reset do ustawień fabrycznych. Aplikację Galaxy Wearable oraz plugin do zegarka też odinstaluj. Potem ponownie zainstaluj aplikację Galaxy Wearable i skonfiguruj zegarek. Pamiętaj, aby po przywróceniu ustawień fabrycznych nie przywracać kopi zapasowej. 

Szwed5080
First Poster
Opcje
Od niecałych 2 lat mam zegarek samsung galaxy active 2 i zywylke starzała bateria na 2 dni A od kilku dni wystarcza ja jeden niecały, co moge z tym zrobić żeby nie music oddawać do naprawy?
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Raczej nic innego niż wymiana baterii nie wchodzi w grę
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szwed5080  Cześć 

Wygląda na to że będzie trzeba wymienić baterię na nową...