Sluiten

What are you looking for?

annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Oorspronkelijke onderwerp:

problem z bateria w Galaxy watch active 2.

(Onderwerp aangemaakt op: 02-10-2020 08:52 PM)
3352 Weergaven

Ik heb deze vraag ook!

cyberman
Troubleshooter
Opties
Ma ktoś z was problem z bateria w Galaxy watch active 2 po ostatnim update do tizen 5.5?
Mi mega słabo bateria teraz trzyma. O połowę krócej.
0 Likes
23 Antwoorden
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opties

Zerknij do poniższego wątku, w którym poruszany jest problem z baterią przy włączonej opcji wykrywania upadku.

https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/gwa2-sm-r820-wykrywanie-upadk%C3%B3w-drena%C5%BC-baterii...

Warto również zmienić nazwę wątku ponieważ obecny tytuł niewiele mówi o treści Twojego zapytania.

cyberman
Troubleshooter
Opties
Dzięki za szybką odpowiedź.
wykrywanie upadku mam wyłączone. jeszcze nigdy tego nie włączyłem.
0 Likes
Szewcu72
MegaStar
Opties

@cyberman sprawdź, które aplikacje najbardziej obciążają baterię. Napisz, będziemy myśleć co dalej.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Likes
cyberman
Troubleshooter
Opties
z tego co patrzyłem to Samsung health
0 Likes
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opties

@cyberman  To normalne że ta aplikacja będzie najwięcej obciążać. Czy dokonywałeś resetu zegarka?

0 Likes
cyberman
Troubleshooter
Opties
@PrzemekM Tak. robiłem restart zegarka oraz factory reset. Wiem że taaplikacja zużywa najwięcej baterii.
A jak innym trzyma bateria ba tizen 5.5.
U mnie ledwo jeden dzień bez żadnych dodatkowych rzeczy. Wcześniej ladowalem co dwa dni i w tym dwa razy biegałem po 1h z cały czas włączonym spotify na słuchawkach bt. Mam wrażenie że teraz 1 dnia pełnego z treningiem bateria mi nie wytrzyma.
0 Likes
cyberman
Troubleshooter
Opties
Wydaje mi się że znalazłem przyczynę. Teraz zużycie baterii mam na normalnym poziomie. Wydaje mi się że coś było nie tak z lokalizacją. Była wyłączona. Zalaczylem ja i przejrzałem wszystkie opcje od lokalizacji i nadmiernie zużycie baterii spadło.
0 Likes
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opties

@cyberman  Spadło po włączeniu lokalizacji?

0 Likes
cyberman
Troubleshooter
Opties
Tak. Na 90% jestem pewny że to było związane z lokalizacją. Włączenie pomogło.
0 Likes