Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem spotify

(Temat utworzony: 13-12-2019 06:57 AM)
511 Wyświetlenia
Kawczak3
Explorer
Opcje

Cześć. Od kilkunastu dni, codziennie pojawia sie na galaxy watch komunikat,  ze spotify rozladowuje mi pamięć. Wybieralem opcje napraw.  Usunąłem spotify z zegarka i ustawiłem nawet na s10 plus żeby spotify nie miał uprawnień do działania w tle. Nie pomogło. Komunikat nadal sie pojawia.  Czasem kilka razy dziennie. Mam wszystko poaktualizowane i androida 10. Ktos tak miał?co trzeba zrobić?, pozdr w

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kawczak3 niestety na GWA 2 problemy z aplikacją Spotify nie pojawiają się. Nie obciąża baterii.

Na chwilę obecna proponuję odinstalowanie aplikacji z telefonu, restart zegarka i ponowne parowanie, bez przywracania kopii. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kawczak3 zainstalowałem Spotify na GWA 2. Do tej pory sterowałem odtwarzaniem za pomocą aplikacji Samsung Music. Sprawdzę, co się dzieje. Odezwę się, ale na wszelki wypadek przypomnij się. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kawczak3 poza powiadomieniami ze Spotify, co dla mnie przygotowali, innych powiadomień nie dostaję. Przetrzymam go jeszcze jeden dzień i dam znać. 

0 Like
Kawczak3
Explorer
Opcje
Dzięki
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kawczak3 drugi dzień i żadnych problemów z aplikacją. Czekamy do jutra, ale obawiam się, że nic się nie zmieni i będzie ok.

0 Like
Kawczak3
Explorer
Opcje

Dzięki.

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kawczak3 niestety na GWA 2 problemy z aplikacją Spotify nie pojawiają się. Nie obciąża baterii.

Na chwilę obecna proponuję odinstalowanie aplikacji z telefonu, restart zegarka i ponowne parowanie, bez przywracania kopii. 

Kawczak3
Explorer
Opcje
Dzięki
0 Like