Witajcie. Posiadam s3 od ponad pół roku i jakoś wcześniej nie miałem z nim żadnych problemów. Ale od jakiegoś czasu cały czas wariuje. Biegam z nim... Wyświetl post
Witam. Od tygodnia użytkuje gear s3 frontier z iPhone 6s. Po aktualizacji zegarek wyświetla tylko cześć powiadomień kalendarza. Czy ktoś ma podobny... Wyświetl post
Mam taki problem, że mega często rozłącza mi się zegarek z telefonem... Np. Po nocy budzę się, klikam na telefonie (huawei p9 lite 2017) przycisk... Wyświetl post
Chciałem zapytać czy uzyskam jakieś dodatkowe funkcje po sparowaniu zegarka Galaxy Watch z telefonem Samsunga (np. Galaxy S9+) ?
Obecnie z... Wyświetl post
Dzień dobry, kupiłem w niedzielę gear sport i dzisiaj mi przyszedł, natychmiast wziąłem się za rozpakowaniu ale od razu zaczęły mnie denerwować... Wyświetl post
Hej, mianowicie problem jest taki:
Na początku sierpnia (2018) stwierdziłem że sformatuje sobie telefon, a gdy już to zrobiłem nie mogłem... Wyświetl post
W Gear fit2 uszkodzeniu uległa "szybka" czy też osłona czujnika pomiaru tętna umieszczona w dolnej części obudowy. Czujnik nie działa.... Wyświetl post
po ostatniej aktualizacji aplikacji cały czas rozłacza zegarek z telefonem, czy ktoś zajmuje sie tym problemem? Bo widze że nie jestem jedyny .
Wyświetl post
Hej, wczoraj wieczorem (15.04.18) zrobiłem aktualizację Gear S3 sport, aktualna wersja to Tizen 3.0.0.2. Niestety na tarczy w miejscu pogody oraz... Wyświetl post
Witam
Noszę się z zmiarek kupna zegarka SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM.
Przeczytalem już sporo postów ad problemów jakie użytkownicy z nim mają.
... Wyświetl post
Cześć,
Jaki może być powód bardzo szybkiego rozładowywania się baterii w Gear S3? Jak zdejmuję go ze stacji dokującej o 17 to wracając do... Wyświetl post
Witam.
kilka dni temu nabyłem Galaxy Watch 42mm. Wczoraj zauważyłem dosyć osobliwą rzecz. Powiadomienia z telefonu trafiają do zegarka, ale... Wyświetl post
Kupiłam GEAR FIT 2 przez Allegro po zwrocie ze względu na pasek. Pasek jest nowy z GEAR FIT 2 PRO.Po tygodniu dobrego funkcjonowania zaczęły się... Wyświetl post