Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch7 7 problem z synchronizacja

(Temat utworzony: poniedziałek)
71 Wyświetlenia
Dw1225
Explorer
Opcje

Witam

Dlaczego nie mogę automatycznie synchronizować nie przeszkadzac? w aplikacji wearable nie ma nic takiego używam do tego razr50, inne marki współpracują z innymi markami a Samsung nie chce z Motorola?

Produkty wspomniane w tym poście

0 Like
6 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dw1225, z tego co wiem, to tak to działa niezależnie od telefonu.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dw1225
Explorer
Opcje

Jakiego smartfona używasz? Nie widzę w ustawieniach tej funkcji w aplikacji wearable.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dw1225, S24 Ultra. Jakiej funkcji nie widzisz? Moja poprzednia wiadomość to raczej potwierdzenie, że na każdym smartfonie wygląda to tak jak u Ciebie. Przynajmniej z mojej wiedzy.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dw1225
Explorer
Opcje

Czyli że nie działa z innymi smartfonami? Tylko z Samsungiem?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dw1225, aktualnie nie mam sparowanego żadnego zegarka, ale z forum pamiętam, że to nawet na Samsungu się nie synchronizuje. Chyba że coś się zmieniło. Musimy w takim razie poczekać na odpowiedzi innych użytkowników.

Witaj na Forum Samsung!

Dw1225
Explorer
Opcje

S10e S20 i s22 się normalnie synchronizowaly automatycznie więc ta opcja już dawno jest, tylko widzę  że Samsung chyba blokuje ta opcję , jak ktoś używa innego smartf6 niż Samsung chyba czas i i zegarka od Samsunga zrezygnować. Żona ma ciotami 13 i synchronizuje z zegarkiem od Huawei .

0 Like