19-12-2019 05:53 PM
Dzień dobry,
Mam poważny problem z Galaxy Watch 46mm. Został zakupiony rok temu dla mojego taty w prezencie. Jakieś dwa tygodnie temu poprostu rozłączył się z telefonem, i wisi na tzw. "bootloopie". Przy próbie włączenia pojawia się logo, po czym znika. Na stacji ładującej pojawia się ikona ładowania po chwili ładowarka mruga czerwoną kropką. Nie ma jak go włączyć. Dodatkowo jako, że to był prezent nie mam pojęcia gdzie posiałem paragon. Sprzęt był zakupiony w media marktcie. Wiem, że mogę iść po duplikat zakupu, ale jest to bardzo trudne do uzyskania w szczególności, że sprzęt był zakupiony gotówką.
Mi osobiście jest ogromnie wstyd, że wydając taką kwotę na prezent, ten nie wytrwał nawet roku. Samsung, co się z tobą dzieje ? 😞
21-12-2019 12:13 AM
@Disek87 takie rzeczy raczej nie dzieją się same.
Jak wygląda ten bootloop, i czy zegarek wchodzi w menu recovery?
21-12-2019 12:48 AM — edytowano 21-12-2019 06:28 PM
@Szewcu72 Przy próbie włączenia pojawia się logo, po kilku sekundach ekran jest cały czarny. Przy próbie wejścia do recovery menu, pojawia się jedynie logo wraz z napisem "rebooting" i dalej to samo czyli ekran czarny, zegarek nie wstaje
EDIT: Przepraszam, da się wejść do recovery, ale po wybraniu z menu recovery pojawia się jedynie logo i zegarek się wyłącza. Naładowanie baterii pokazuje 90%
21-12-2019 11:26 PM
@Disek87 sam tu więcej nie zrobisz. Pozostaje serwis 😕
22-12-2019 02:42 AM