Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Galaxy Watch 46mm

(Temat utworzony: 19-12-2019 05:53 PM)
820 Wyświetlenia
Disek87
Apprentice
Opcje

Dzień dobry,

Mam poważny problem z Galaxy Watch 46mm. Został zakupiony rok temu dla mojego taty w prezencie. Jakieś dwa tygodnie temu poprostu rozłączył się z telefonem, i wisi na tzw. "bootloopie". Przy próbie włączenia pojawia się logo, po czym znika. Na stacji ładującej pojawia się ikona ładowania po chwili ładowarka mruga czerwoną kropką. Nie ma jak go włączyć. Dodatkowo jako, że to był prezent nie mam pojęcia gdzie posiałem paragon. Sprzęt był zakupiony w media marktcie. Wiem, że mogę iść po duplikat zakupu, ale jest to bardzo trudne do uzyskania w szczególności, że sprzęt był zakupiony gotówką.

Mi osobiście jest ogromnie wstyd, że wydając taką kwotę na prezent, ten nie wytrwał nawet roku. Samsung, co się z tobą dzieje ? 😞

0 Like
4 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Disek87 takie rzeczy raczej nie dzieją się same. :winking-face:

Jak wygląda ten bootloop, i czy zegarek wchodzi w menu recovery?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Disek87
Apprentice
Opcje

@Szewcu72 Przy próbie włączenia pojawia się logo, po kilku sekundach ekran jest cały czarny. Przy próbie wejścia do recovery menu, pojawia się jedynie logo wraz z napisem "rebooting" i dalej to samo czyli ekran czarny, zegarek nie wstaje

EDIT: Przepraszam, da się wejść do recovery, ale po wybraniu z menu recovery pojawia się jedynie logo i zegarek się wyłącza. Naładowanie baterii pokazuje 90%

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@Disek87 sam tu więcej nie zrobisz. Pozostaje serwis 😕

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Disek87 jeżeli w menu recovery nie da się wybrać żadnej z opcji, to tak jak napisała @EwaK nie podziałamy tu nic więcej. Czeka cię wizyta w serwisie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like