Dzień dobry,
Juz 4 raz dodaje opinie pod produktem. Pojawia się ona na stronie jednak po kilku dniach zostaje usunięta.. dlaczego tak jest?... Wyświetl post
Witam, mam zestaw Samsung Galaxy S10+ 12gb/1000gb + galaxy watch 46mm, i na zegarku nie dostaje wszystkich powiadomień z telefonu, to jest... Wyświetl post
Dzień dobry. Od paru dni mam s3 frontier. Problem polega na tym, że jeśli nie miałem zegarka sparowanego z telefonem pomiar czasu biegu itp... Wyświetl post
Witam,czy jest możliwość sterowania tv za pomocą sg 46mm?Jeżeli tak to proszę o instrukcję konfiguracji.Jedyne co mogę zrobić to wl/wył Tv.Wiem że... Wyświetl post
Cześć!
Przeszukalem Internet i sklepy pap, i nasuwa mi się pytanie.
Czy jest aplikacja na zegarek, która po wygraniu śladów gps z telefonu na... Wyświetl post
I Wracam do Was ale z pytaniem
Mam taką aplikację fajna do słuchania muzyki sound cloud I tam jest opcja pobrania muzyki ale to chyba można... Wyświetl post
Wielkimi krokami zbliża się premiera modelu Galaxy Note 10+ a wraz z nią najprawdopodobniej może pojawić się nowy model zegarka Galaxy Watch... Wyświetl post
Witam,
Czy w zegarku samsung gear s3 jest możliwość edycji wiadomości odrzucajacych, które pojawiają się podczas połączenia przychodzącego?
... Wyświetl post
Witam.Jestem tu nowy i Witam wszystkich serdecznie.Jak się tu znalazłem.Kupiłem 4 dni temu zegarek S3 Frontier ustawiłem sobie wszystko pięknie i... Wyświetl post
Witam
Od paru dni posiadam Samsunga Gear S3 Frontier. Zauważyłem bardzo denerwującą rzecz a mianowicie gdzy odblokuję telefon zegarek zaczyna... Wyświetl post
Wyczekany Galaxy watch lte esim.
Korzystanie w 50% z gps i endomondo. Niestety przy bieganiu powyżej 5km przy stosowaniu pauza/wznowienie gps nie... Wyświetl post
Witam Mam problem jeśli chodzi o tryby sportowe uważam, że zegarek nie mierzy pulsu dobrze sporo zaniza puls są dziwne skoki pulsu czy da się z tym... Wyświetl post
Dzień dobry,
Mam problem ze swoim zegarkiem. W trybie oszczędzania baterii nie jest w stanie wytrzymać nawet 4 dni a podczas optymalizacji... Wyświetl post
Od jakiegoś czasu posiadam zegarek Galaxy Watch 42 mm i na codzień jest sparowane z telefonem iPhone XS. Kupując go liczyłam się z tym, ze zakres... Wyświetl post
Witam mam problem mam zegarek ale po połączeniu z telefonem wyświetla się taki komunikat mimo że dotykam ekranu nie da je to nic co mam zrobic
... Wyświetl post
Chciał bym wiedzieć czy w Polsce mogę płacić swoim zegarkiem (jestem w Alior bank ). Jeżeli można to przez jaką aplikację i skąd ją można... Wyświetl post
Mam od dziś zegarek Gear 2. Na Iphone zainstalowałem aplikację Galaxy Watch. Nie mogę w niej znaleść aplikacji endomondo.
Wszystkie instrukcje... Wyświetl post