Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pin na Galaxy watch

(Temat utworzony: 30-12-2022 10:57 AM)
860 Wyświetlenia
Zuza93
Journeyman
Opcje

Jakim cudem mój zegarek ustawił sobie Pin? Miałam go cały czas na ręce i nic z nim nie robiłam 🤔

70 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mariusz85w, Po kod PUK należy zgłosić się do operatora. Powinieneś go otrzymać wraz z kartą.

anka19052018
Apprentice
Opcje
Zablokował mi się zegarek podczas ładowania nie działa mi pin który działał proszę o pomoc
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@anka19052018  jaki to dokładnie model zegarka?

JessicaD
First Poster
Opcje
Witam , mój zegarek nie wiem skąd ustawił sobie pin , nie mogę nic zrobić. Żadna z powyższych metod nie zadziałała w moim przypadku , po rozłączeniu zegarka nawet moe mogę go sparować na nowo. Co robić? Samsung watch 5
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JessicaD  Witam 

Spróbuj wejść na stronę Find My Mobile wybrać zegarek, użyć opcji blokady i ponownie odblokować. 

https://findmymobile.samsung.com/

Screenshot_20221109_085436.jpg

Izamik33
First Poster
Opcje
Nie działa. Co można jeszcze zrobić?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Izamik33 Hej! Jeżeli Find My Mobile nie działa, a zegarek nie jest nawet połączony z telefonem, można zrobić reset zegarka do ustawień fabrycznych. Podsyłam Ci instrukcję - co prawda jest do Galaxy Watch4, ale na Galaxy Watch 5 robi się to identycznie:

https://www.hardreset.info/pl/devices/samsung/samsung-galaxy-watch4-40mm/

Members_tdRGTJT
First Poster
Opcje

Witam. Mam problem po naładowaniu zegarka Watch4 i próbie wpisana PIN wyskoczyło ze został zablokowany na 24 h. teraz wyświetla się czarny ekran z godzina przy próbie wciśnięcia guzika- wyskakuje ekran z PINem ale nie da sięgo wpisac i odblokowac zegarka. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_tdRGTJT  Witam

Mogę zalecic jedynie reset zegarka. Należy przetrzymać jednocześnie 2 boczne przyciski na 15 sekund.

szuwar1978
Voyager
Opcje

Mam ostatnio problem. Ustawiłem pin jako zabezpieczenie. Zakladam zegarek Galaxy Watch5 Pro na rękę wklepuje pin i zegarek po chwili się ponownie blokuje i woła o pin przy wybudzeniu. Dopiero załapie po kilku wpisaniach. Na początku jak pamiętam zakladałem na rękę wpisywałem pin i zerek był odblokowany. Co może być przyczyną?

0 Like