Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

odkleił się ekran w Samsung Galaxy Watch Active

(Temat utworzony: 10-05-2023 11:54 AM)
6063 Wyświetlenia
Paulina 11
First Poster
Opcje

9449B4C8-29A7-40FB-8037-F08D024F353E.jpeg

Jaka cena naprawy ? Ekran nie jest uszkodzony ani pęknięty. Odkleiła mi się szybka nie wiem z jakiej przyczyny. Zegarek nie miał kontaktu z woda .  

19 Odpowiedzi
Rudaewa
First Poster
Opcje
Czy ktoś naprawiał w serwisie odklejony ekran? Ile kosztowała naprawa?
0 Like
Members_qZH03a6
First Poster
Opcje

Czy może wiadomo ile kosztowała taka naprawa ? Bo niestety mam.to samo

0 Like
Members_qZH03a6
First Poster
Opcje

Czy mogę wiedzieć jak wyglądała cena naprawy zegarka , niestety mam to samo. Dziękuję z góry za pomoc

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Cena naprawy waha się w przedziale od 100zl do 300zl w zależności czy ekran trzeba wymienić, czy tylko wkleić ponownie.
Sylwia L
First Poster
Opcje

Dokładnie mam ten sam problem właśnie teraz i dokładnie w tym zegarku. Co ostatecznie zrobiłaś? Podkleili w serwisie? 

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Sylwia L Temat już jest starszy, więc możesz nie otrzymać odpowiedzi od oryginalnego twórcy, ale wszystko zależy od stopnia uszkodzenia i to musi zweryfikować serwis. Jeżeli ekran tylko się odkleił to powinno dać się go po prostu oczyścić i przykleić na nowo. Koszt oczywiście zależny od tego czy będzie to naprawa czy wymiana - a to da się sprawdzić tylko w samym serwisie.

0 Like
NatSmy
First Poster
Opcje
Witam, wczoraj na basenie zdarzyło mi się z zegarkiem dokładnie to samo....zegarek byl pod wodą.. czy jest co ratować??
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NatSmy, Jeśli komponenty wewnętrzne miały kontakt z wodą i zegarek nie działa, to naprawa jest nieopłacalna.

Bugi2
First Poster
Opcje

Witam

Mam ten sam problem

Gdzie we Wrocławiu mogę  naprawić watcha

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bugi2, Najbliższy serwis jest w Opolu. Poniżej link do wyszukiwarki. Wygodniej będziesz miał zrealizować naprawę wysyłkowo.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

0 Like