Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opaska sportowa Galaxy Fit, brak monitorowania snu

(Temat utworzony: 18-10-2019 07:07 AM)
1170 Wyświetlenia
oluko
Apprentice
Opcje

Elo.

Mam mały problem z opaską Galaxy Fit. Przestała mi monitorować sen? I zastanawiam się czy można coś z tym zrobić, poza resetem opaski? Brak jakichkolwiek monitów (i na telefonie i na opasce).

PS. Pytanie doadtkowe. Jak jeżdżę na rowerze nie nalicza mi przejechanej odległości? Czy aby zaczęło liczyć odległość muszę mieć podpięty telefon?

Z góry dzięx za odp.

0 Like
11 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@oluko, na początek spróbuj uruchomić ponownie opaskę. Jeżeli to nie pomoże to obawiam się, że konieczne będzie wykonanie resetowania. Odnośnie pomiaru dystansu podczas jazdy na rowerze to konieczne jest połączenie z telefonem. Opaska nie posiada wbudowanego modułu GPS a co za tym idzie nie jest w stanie rejestrować dystansu oraz przebytej trasy.

oluko
Apprentice
Opcje
Dzięki za info. Jeszcze dziś nie będę jej resetował, zobaczę czy dziś w nocy zacznie monitorować sen, jeśli nie to będę musiał zrobić reseta.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@oluko, koniecznie podziel się informacją czy problem ustąpił czy konieczne było zresetowanie opaski.

0 Like
oluko
Apprentice
Opcje
Więc dziś wszystko działało znów poprawnie. Najwidoczniej wczoraj w nocy coś musiało nie stykać. :winking-face:
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@oluko, dziękuję za informację. Jeżeli problem powróci i będziesz potrzebował dalszego wsparcia to zapraszam ponownie do tego wątku.

0 Like
bianka23451
Student
Opcje
Posiadam zegarek galaxy fit 3 i nie monitoruje mi on snu, dzieje się tak od pierwszego dnia posiadania. Nadmienię że wszystkie ustawienia odnośnie monitorowania snu są włączone 
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@bianka23451  Cześć!

Spróbuj na początek ponownie uruchomić opaskę. Jeśli to nie pomoże, konieczne będzie zresetowanie opaski z poziomu aplikacji.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@bianka23451, Czy pozostałe pomiary opaska wykonuje poprawnie ? Posiadasz jakieś tatuaże w miejscu styku opaski ze skórą ?

PatrykF
Expert
Opcje

@bianka23451 Spróbuj zresetować opaskę i sparować ją powtórnie poprzez Galaxy Wearable:

Galaxy Wearable > Ustawienia Zegarka > Ogólne > Zeruj.