Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem połączenia

(Temat utworzony: 10-06-2020 03:03 PM)
4565 Wyświetlenia
V1vise
Apprentice
Opcje

Witam kupiłem dziś xiaomi redmi note 8t, po włączeniu go i zainstalowaniu aplikacji Galaxy wearable do połączenia zegarka samsung Gear s3 frontier, niestety ale podczas kończenia wiązania wyskakuje błąd na zegarku Połączenie nie powiodło się. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawic

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@V1vise, Spróbuj na czas parowania obu urządzeń wyłączyć Wi-Fi oraz transmisję danych w telefonie. Powinno pomóc.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@V1vise, Czy oprócz aplikacji Galaxy Wearable zainstalowałeś także Samsung Accessory Service oraz Gear S plugin ?

V1vise
Apprentice
Opcje
tak zainstalowałem
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@V1vise, Spróbuj na czas parowania obu urządzeń wyłączyć Wi-Fi oraz transmisję danych w telefonie. Powinno pomóc.

V1vise
Apprentice
Opcje

Dziękuję bardzo działa Pozdrawiam

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@V1vise, Cieszę się, że udało się rozwiązać problem. Zachęcam do kolejnych odwiedzin forum.

Members_dHqNIv5
First Poster
Opcje

Dzień dobry, 

Ja mam podobny problem - Gear S3 nie może ukończyć wiązania ani na Galaxy Fold 3, ani na Note 8. Wyłączenie Wifi i transmisji danych nie pomaga.

Proszę o rozwiązanie problemu.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_dHqNIv5  dzień dobry 

Czy jest możliwość aby zresetować zegarek?

SzymonM
Expert
Opcje

@Members_dHqNIv5 próbowałeś sparować zegarek z innym urządzeniem?

0 Like
arecki1338
First Poster
Opcje

Mam problem z polaczeniem gear s3 z telefonem Redmio note 13. Zegarek przywrocony do ustawien fabrycznych. Parowanie idzie bez problemu, ale połaczenie z aplikacja galaxy wearable juz nie. Raz na iles razy konczenie wizania konczy sie ok, ale wciskajac przycisk kontuynuuj nic kompletnie sie nie dzieje. Jakies rady jak to rozwiazac?

0 Like