Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie wyświetla zdjęcia wysłane przez messenger. Watch 4

(Temat utworzony: 08-10-2022 11:39 AM)
1183 Wyświetlenia
bоо
Pioneer
Opcje
Właśnie problem jest taki że wysłane zdjęcia bezpośrednio z galerii i do mnie to zegar nie wyświetla tego zdjęcia, ale jeśli zdjęcie jest udostępnione z innego czatu to ono bez problemów jest wyświetlone. Resetowałem zegar i pobierałem na nowo galaxy wear.
Nie wiem, co to może być. 
Dziękuję wszystkim. :smiling-face:
LukaszW
Expert
Opcje

@bоо zostaje wysłać raport o błędach poprzez Galaxy Wearable > Przycisk listy > Kontakt z nami.

0 Like
bоо
Pioneer
Opcje
To już zrobiłem. Czekam na odpowiedź. Zobaczymy co odpiszą: )
Myślałem że ktoś ma rozwiązanie, no trudno....
0 Like
emilcabaj
Journeyman
Opcje

Hej,

jeśli ktokolwiek przysyła mi zdjęcie przez FB Messengera wyświetla się tylko tekst "Jan Kowalski przesyła zdjęcie".

Nie wyświetla zdjęcia. Czy tak ma być? rozumiem, że to dlatego, że nie ma aplikacji Messenger  na zegarki? Czy można coś z tym zrobić?

Jak ktoś przesyła mi zdjęcie smsem, wszystko jest w porządku i wyświetla mi zdjęcie na zegarku. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@emilcabaj  Hej

U mnie na zegarku jest dokładnie tak samo.

lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Raczej chodzi o to, że w powiadomieniach na telefonie nie wyświetla się grafika więc na zegarek też nie może być ona przekazana (dane na zegarek są pobierane z powiadomienia z telefonu). Chcąc widzieć zdjęcia w powiadomieniach również na zegarku należy korzystać z MMS lub WhatsAppa.

W sprawie braku powiadomień proponuję pisać do developerów Messengera
0 Like
bergamotka
Journeyman
Opcje
Na zegarku nie pokazuja sie zdjęcia z smsow ani z messengera, czy to kwestia zlych ustawien czy nie ma takiej możliwości wogole? Help

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@bergamotka Z jakim urządzeniem jest podłączony zegarek? 

0 Like
bergamotka
Journeyman
Opcje
Galaxy s21,teraz jeszcze inny problem, nie pokazuje powiadomien o sms i nie ma dzwieku powiadomienia, a byly,sms dochodzi jak wejde w ikonke sns to sa tylko nie ma powiadomienia
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@bergamotka Najpierw zajmiemy się sprawą dotyczącą zdjęć, jakiej aplikacji używasz do SMS na telefonie (Samsung czy Google)?

bоо
Pioneer
Opcje
Hej. A co z messengera nie da się wyświetlić zdjęcia? Nic nie zmieniło się?
0 Like