Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Gear s3 zachowuje sie jak sluchawki

(Temat utworzony: 04-01-2018 10:00 AM)
2714 Wyświetlenia
Dymek555
Apprentice
Opcje

Witam. Posiadam Geara s3 od 2 tyg.

Wczesniej mialem geara 2 i S wszystko dzialalo jak nalezy. Natomiast  s3 zchowuje sie jako sluchawki. Wyświetla informacje i wszystko tak jak powinien. Ale kiedy chce zadzwonic z telefonu to od razu wybiera z zegarka. Musze wtedy poczekac chwile i nacisnac, ze nie chcr rozmawiac przez bluetooth. Nigdzie w ustawieniach nie moge tego wylaczyc. Kiedy chce podlaczyc sluchawki Level Over to nie moga sie polaczyc, musze odlaczyc zegarek zeby polaczyly sie sluchawki. Telefon note4. Zegarek przed aktualizacja i po ma takie same objawy. Pozdrawiam

0 Like
32 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Sprawdź ustawienia, bo przy wszystkich urzadzeniach od Samsunga musi banglać. U mnie działa bezproblemowo ze słuchakami innej marki.

Pisaliśmy już o tym w innym temacie.  Zegarek Gear s3 a zestaw głośnomówiący

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Dymek555
Apprentice
Opcje

Szukalem juz wszedzie. Gdzie w ustawieniach to moge znalezc? Ogolnie to potrzebuje zmienic tylko zeby nie widzialo zegarka jako sluchawek tylko jako zegarek.. jak chce rozmawiac przez zegarek to odbieram zegarkiem albo wciskam guzik w telefonie.. a teraz jest cos namieszane.. 😕

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Sprawdź ustawienia bluetooth urządzeń w telefonie. Ja zegarek ma tylko dźwięk połączenia, a słuchawki mam dźwięk połączenia i multimedia audio.
Z tym zastrzeżeniem, że na zegarku mam Tizena 3 a na S8+ betę Oreo.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Dymek555
Apprentice
Opcje

Mam dokladnie tak samo jak Ty. I tak jak pisalem, z poprzednimi zegarkami bylo wszystko ok. Moglem miec podlaczone i sluchawki i zegarek. Oraz nie wybieralo mi automatycznie z zegarka podczas proby zadzwonienia z telefonu. Takze moze po aktualizacji programu samsung gear cos sie zmienilo...

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A co masz na zegarku, którego Tizena?

0 Like
Dymek555
Apprentice
Opcje

3.0.0.1

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Zrób fabrykę na zegarku. Usuń słuchawki i zegarek z telefonu i ponownie je połącz.

0 Like
Dymek555
Apprentice
Opcje

Na zegarku juz robiłem wczoraj bo poczytalem ze bateria spada. A sluchawki zrobie wieczorem.  Tylko dalej zostala akcja z tym ze dzwoni z zegarka zamiast telefonu 😕

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jak usuniesz urządzenia z fona, uruchom go w trybie recovery i zrób wipe cache partition i dopiero je dodaj.

0 Like