Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Gear s3 zachowuje sie jak sluchawki

(Temat utworzony: 05-01-2018 01:04 PM)
3285 Wyświetlenia
Dymek555
Apprentice
Opcje

Witam. Posiadam Geara s3 od 2 tyg.

Wczesniej mialem geara 2 i S wszystko dzialalo jak nalezy. Natomiast  s3 zchowuje sie jako sluchawki. Wyświetla informacje i wszystko tak jak powinien. Ale kiedy chce zadzwonic z telefonu to od razu wybiera z zegarka. Musze wtedy poczekac chwile i nacisnac, ze nie chcr rozmawiac przez bluetooth. Nigdzie w ustawieniach nie moge tego wylaczyc. Kiedy chce podlaczyc sluchawki Level Over to nie moga sie polaczyc, musze odlaczyc zegarek zeby polaczyly sie sluchawki. Telefon note4. Zegarek przed aktualizacja i po ma takie same objawy. Pozdrawiam

0 Like
Dymek555
Apprentice
Opcje

Recovery w zegarku :smiling-face:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

I wszystko jasne :face-with-tears-of-joy:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Dymek555
Apprentice
Opcje

Przed recoverem jak i po nie ma zadnej roznicy oprocz dluzszej pracy na bateri...

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Czyli trzeba czekać, na poprawkę ostatnie aktualizacji.

Zastanawia mnie tylko fakt, że u mnie to działa poprawnie ze słuchawkami innej marki, a u innych jest skopane. 😞 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Dymek555
Apprentice
Opcje

Szewcu. A masz jakis pomysl z tym wybieraniem numeru z zegarka zamiast tel? Bo ja juz glupieje. W ustawieniach nie idzie nic zmienic. Mysle juz o servisie... moze tutaj w norwegi cos wymysla..

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Sprawdziłem teraz wszystkie ustawienia zegarka i nic nie jestem w stanie wymyślić. 😞
Nadal uważam, że trzeba poczekać na poprawkę Tizena 3.

Dymek555
Apprentice
Opcje

No trudno... 😕 ale dzieki za checi.. :smiling-face:

0 Like
Pajka
First Poster
Opcje

U mnie w dalszym ciągu lipa, bo albo mogę normalnie korzystać z telefonu, jednak wtedy nie mogę rozmawiać poprzez zegarek, lub nie mogę rozmawiać przez telefon, ale przez zegarek tak:/

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A możecie zrobić screeny z ustawień bluetooth dla Geara i je tu wstawić. W innym temacie kolega robił zrzuty z Xperii i ma inne niż dla telefonów Samsunga.

0 Like
Dymek555
Apprentice
Opcje

0 Like