Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Gear s3 nie włącza sie

(Temat utworzony: 11-12-2017 10:25 PM)
28094 Wyświetlenia
Remex
Journeyman
Opcje

Witam,

kupiłem IP 8 i próbowałem z nim połaczyć gear s3, udało sie, ale nie mogłem wysyłać zdjęć. Połaczyłem się ponownie z galaxy s7e. Sprzedałem go i ponownie chciałem się połączyć z ip, ale po resecie i próbie połaczenia aplikacja na ip pytała mi się czy chce przywrócić ostatnie powiadomienia itd, ale nie mogłem nic kliknąć - zwiesiła się. Wyłączyłem ją i zegarek pokazał obrazek "Samsung Gear S3 froniter Rebooting..." i się zresetował, teraz zatrzymał się na ekranie "Samsung Gear S3 froniter" i po 10 minutach nie chce ruszyć. Co zrobić ? 

Przejdź do rozwiązania
191 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Carloss71 Odezwij się na privie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Zonixx
Journeyman
Opcje
czy mógłbym dostać też instrukcje z takim samym problemem jak koledzy wyżej mam zegarek gear sport
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Zonixx odpisałem na privie. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Luzaczek5
First Poster
Opcje

@szewcu, prośba o pomoc

Zegarek gwar 3 Frontier w nocy się wyłączył i nie mogę go uruchomić.ladowanie nic nie pomogło, wciskając powerr nie chce przejść w tryb recovery.wyswietlacz ciągle czarny bez oznak życia. Do tego czasu działa bez zarzutu.

Mogę prosić jakieś wsparcie co należy zrobić aby ruszył.

Wszelkie próby wejścia w recovery ,,po ciemku,, bez ekrany spełzły na niczym

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Luzaczek5 jeżeli nie wchodzi w tryb recovery nic nie zdziałamy. Przykro mi. 😞

0 Like
Luzaczek5
First Poster
Opcje

A co mogło być przyczyną że w nocy sam się wyłączył bez aktywności itd..a rano nie można go odpalić? Co mogło się stać? Da się jakoś inaczej wejść w recovery?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Luzaczek5 mogło to być zwykłe uszkodzenie sprzętowe. Padła płyta i koniec. Nie, nie da się. 😞

0 Like
Darass
First Poster
Opcje

Zegarek nie działa na nic nie reaguje czarny wyświetlacz?.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Darass, Jeśli zegarek nie reaguje na ładowarkę, ani kombinację przycisków wykonującą soft reset, to konieczna będzie wizyta w serwisie.

0 Like
Suchy666
First Poster
Opcje

@Szewcu72  widzę że dobrze ogarniasz temat tutaj. Ostatnio mój Gear S3 zaczął bardzo marnie liczyć kroki i piętra - zaradzisz coś ?

0 Like