Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Gear s3 nie włącza sie

(Temat utworzony: 11-12-2017 10:25 PM)
28206 Wyświetlenia
Remex
Journeyman
Opcje

Witam,

kupiłem IP 8 i próbowałem z nim połaczyć gear s3, udało sie, ale nie mogłem wysyłać zdjęć. Połaczyłem się ponownie z galaxy s7e. Sprzedałem go i ponownie chciałem się połączyć z ip, ale po resecie i próbie połaczenia aplikacja na ip pytała mi się czy chce przywrócić ostatnie powiadomienia itd, ale nie mogłem nic kliknąć - zwiesiła się. Wyłączyłem ją i zegarek pokazał obrazek "Samsung Gear S3 froniter Rebooting..." i się zresetował, teraz zatrzymał się na ekranie "Samsung Gear S3 froniter" i po 10 minutach nie chce ruszyć. Co zrobić ? 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Zajrzyj do tego tematu i zrestartuj zegarek z poziomu recovery, niech wczyta system z obrazu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

191 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Zajrzyj do tego tematu i zrestartuj zegarek z poziomu recovery, niech wczyta system z obrazu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Remex
Journeyman
Opcje

Zrobiłem to, już chyba czekam z 15 min, ile to może potrwać ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Ale uruchomiłeś tryb recovery z tego menu?

Remex
Journeyman
Opcje

Chodzi panu o wybranie opcji recovery z ekranu po kliknięciu klawiszu power na ekranie  "Samsung Gear S3 froniter Rebooting..."  ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie "panujmy" tu sobie. :winking-face:
Tak wybranie jej i zatwierdzenie.

Remex
Journeyman
Opcje

Zrobiłem to. (Całą noc się przywracał) Nie wiem o której ale się wyłączył, wstałem teraz włączyłem i dalej nic. 

0 Like
Remex
Journeyman
Opcje

Tak długo to robił ze się rozładował.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Naładuj go, i spróbuj powtórzyć czynności jeszcze raz. A ja postaram się coś przygotować, gdy nie zaskoczył. Ale lepiej aby się z restartował, bo reszta będzie trudniejsza :winking-face:

Remex
Journeyman
Opcje

Tak jak wróciłem do domu (około 14:30) tak od tej pory nic ...

0 Like