Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ciągła aktywność - Samsung Galaxy Watch

(Temat utworzony: 19-07-2020 10:32 PM)
3045 Wyświetlenia
piasekdg
Student
Opcje

Witam 

Czy miał ktoś taki problem - od paru dni mój Galaxy Watch wykrywa automatyczny ruch - pływanie. Czy go mam na ręce czy leży sobie na biurku, co chwilę wykrywa pływanie, kończy i tak co chwilę.

Proszę o pomoc. 

11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@piasekdg 

Witam

Czy po ponownym uruchomieniu zegarka nadal występuje problem?

Jeżeli tak warto sprawdzić dostepnośc aktualizacji oraz przywrócić ustawienia fabryczne zegarka.

0 Like
piasekdg
Student
Opcje

@PrzemekM Ani ponowne uruchomienie, ani przywrócenie do fabrycznych ustawień nie pomagają. Aktualizacje porobione do najnowszych.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@piasekdg  Spróbój wyłączyć automatyczne wykryanie tego treningu w aplikacji SHealth.

tomixb
Student
Opcje

Witam. U mnie to samo. Ciąglr wykrywa trening pływanie. 

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomixb, Zgodnie z wcześniej podaną poradą wyłącz automatyczne wykrywanie treningu pływania w aplikacji Samsung Health na zegarku.

Samsung Health --> Ustawienia --> Wykrywanie treningu --> Czynności do wykrycia --> odznacz Pływanie.

tomixb
Student
Opcje

Screenshot_20210129_062643_com.sec.android.app.shealth.jpg

 dziekuje za odp. Jednak jak odznaczyć wykrywanie treningów skoro sie ni da przesunąć wskaznika. Ustawienia zaawansowane sa zablokowane. Jak to uaktywnić? 

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomixb, W mojej poprzedniej wypowiedzi napisałem, że te ustawienia należy zmienić w aplikacji Samsung Health na zegarku, a nie na telefonie.

Kropek
Explorer
Opcje

Tak zmiana ustawień pomrze ale co jest przyczyną usterki. wyłączenie nie jest rozwiązaniem problemu tylko zakrywanie syfa pudrem. 

LukaszW
Expert
Opcje

@Kropek, te pytania wymagają zapewne sprawdzenia logów - w aplikacji Galaxy Wearable znajdziesz przycisk listy w lewym, górnym rogu, a tam ,,Kontakt z nami". W tym miejscu możesz wysłać raport o błędach.