Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gboard na watch 4 lte problemy

(Temat utworzony: 07-09-2021 09:31 PM)
589 Wyświetlenia
Kubaa1
First Poster
Opcje

Ja mam taki problem, ze gboard swietnie dziala przez wifi lub po polaczeniu z telefonem. Przez lte wywala komunikat : o nie, w tej chwili nie mozna polaczyc sie z google. 2x reinstalowalem wssystko 2 x esim pobieralem i ciagle to samo. Ktos cos?

0 Like
9 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kubaa1  Może to być błąd po stronie klawiatury, sprawdź czy jest może aktualizacja jakaś dla niej dostepna.

Kubaa1
First Poster
Opcje

Byla aktualizacja, nic nie zmienilo, tak jakby internetu lte nie widziala, ale jest bo ze sklepu play pobieram programy przez lte...

0 Like
Jaruuuus
First Poster
Opcje

Sprawdź czy masz włączony internet komórkowy w zegarku. Na panelu szybkiego dostepu ściąganym z góry niestety nie ma tej opcji po wyjęciu z pudelka, trzeba przewinąć panel do końca, kliknąć plusik i dodać włącznik internetu do panelu. Pozdrawiam

0 Like
Kubaa1
First Poster
Opcje

:smiling-face: dzieki ale to podstawa, jest ikona lte wlaczona

0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Kubaa1 możesz jeszcze sprawdzić aktualizację dla całego zegarka. Oprócz tego sugeruję zgłosić błąd bezpośrednio do dewelopera aplikacji. Puść też raport o błędzie do techników przez Samsung Members. Tutaj masz instrukcję: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...

Kubaa1
First Poster
Opcje

Nic niestety nie pomoglo, jak nie dzialalo tak nie dziala. Da sie z tym zyc choc czasem by sie przydalo miec ta opcje

0 Like
krystian72
First Poster
Opcje

mam ten sam problem z g board ktoś rozwiązał problem?

0 Like
Klaud999
First Poster
Opcje

mam to samo. Ale przecież bez LTE też oownno działać.? Otwiera się Onet czy Google, a klawiatura wyrzuca właśnie taki sam błąd jak powyżej?

Mam na myśli, że jest internet przez bt z komórki, względnie WiFiMam na myśli, że jest internet przez bt z komórki, względnie WiFi

Podpowiem, że jeszcze kilka miesięcy temu gboard działał doskonale, dyktowanie przez mikrofon było super

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Klaud999, sprawdź, czy zegarek rzeczywiście ma połączenie nie tylko Bluetooth ze smartfonem, ale też z internetem, czy to Wi-Fi, czy LTE. Jaki dokładnie model posiadasz? Spróbuj zacząć od jego ponownego uruchomienia.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.