Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Watch Activ 2 - messenger

(Temat utworzony: 18-06-2020 07:14 PM)
6958 Wyświetlenia
Groch0L
Journeyman
Opcje

Dzien Dobry, od tygodnia uzywam tego zegarka i mam problem z odpowiedzia na wiadomosc z messegera z poziomu zegarka. Poprostu nie mam takiej opcji, wyswietla sie "pokaz w telefonie" Nie moge rowniez odczytac owej wiadomosci, jest tylko powiadomienie ze ja dostalem.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Groch0L
Journeyman
Opcje

Udało mi się, pogrzebałem w ustawieniach zaawansowanych aplikacji w telefonie, nastepnie zauwazylem jedną z opcji która byla standardowo odznaczona przynajmniej u mnie. Screenshot_20200624-143130_Messenger.jpg

"Podgląd powiadomień" 

Dziękuje wam wszystkim za chęć pomocy i że wykorzystaliście swój czas żeby mi pomóc. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

19 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Groch0L  Dzień Dobry.

A z jakim telefonem zegarek jest sparowany?

Groch0L
Journeyman
Opcje

Sparowany z Samsung Galaxy S7 Edge

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Groch0L wszystkie aktualizacje zainstalowane?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Groch0L
Journeyman
Opcje

Wszystkie aktualizacje zarowno na zegarku jak i na telefonie sa aktualne.

0 Like
IgorM
Navigator
Opcje
  Czy była już wykonywana próba przeinsalowania aplikacji galaxy Wearable? Jeśli nie, spróbuj przeinstalować aplikację i ponownie sparuj urządzenia. 
0 Like
Groch0L
Journeyman
Opcje

Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu programu, dalej jest to samo. Mam informacje od kogo dostalem wiadomosc, lecz nie moge jej odczytac z panelu zegarka. Jest tylko opcja "pokaz w telefonie"

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Groch0L jeżeli masz możliwość, sparuj zegarek z innym nowszym modelem i sprawdź czy będzie działać.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Groch0L
Journeyman
Opcje

Screenshot_20200623-010238_Samsung Internet.jpg

Nie mam mozliwosci sparowania z nowszym modelem. Natomiast nie oszukujmy sie S7 powinna posiadac wszystkie funkcje zegarka oprocz Power Share.  Opaska MiBand ktora kosztuje grosze wyswietla mi powiadomienia z mozliwoscia odpowiedzi dlaczego zegarek ktorego koszt jest wielokrotnie wiekszy mialby sobie nie poradzic z smartfonem ktory posiadam.

0 Like
MariuszF
Pathfinder
Opcje

Możesz spróbować usunąć preferencję aplikacji - można to zrobić przy pomocy sekwencji: Ustawienia -> Aplikacje -> Trzy kropeczki w prawym górnym rogu -> Zeruj preferencje aplikacji.

0 Like