Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Watch Activ 2 - messenger

(Temat utworzony: 18-06-2020 07:14 PM)
6950 Wyświetlenia
Groch0L
Journeyman
Opcje

Dzien Dobry, od tygodnia uzywam tego zegarka i mam problem z odpowiedzia na wiadomosc z messegera z poziomu zegarka. Poprostu nie mam takiej opcji, wyswietla sie "pokaz w telefonie" Nie moge rowniez odczytac owej wiadomosci, jest tylko powiadomienie ze ja dostalem.

0 Like
Przejdź do rozwiązania
19 Odpowiedzi
Groch0L
Journeyman
Opcje

15930014672277518054467061619908.jpg

Niestety, dalej jest to samo. 😞

0 Like
Rozwiązanie
Groch0L
Journeyman
Opcje

Udało mi się, pogrzebałem w ustawieniach zaawansowanych aplikacji w telefonie, nastepnie zauwazylem jedną z opcji która byla standardowo odznaczona przynajmniej u mnie. Screenshot_20200624-143130_Messenger.jpg

"Podgląd powiadomień" 

Dziękuje wam wszystkim za chęć pomocy i że wykorzystaliście swój czas żeby mi pomóc. 

Ania91
Student
Opcje

Od 3 dni mam Galaxy watch Active 2 i mam ciągle problem z messenger. Odinstalowalam Galaxy Wearable zainstalowalam ponownie zesparowalam tel i zegarek , wyłączyłam i wł tel. Sprawdzialm czy nie ma żadnych nowych aktualizacji ale dalej nic. Ikona messenger widnieje w powiadomieniach w galaxy wearable ale bezpośrednio w aplikacjach czy w zegarku jej nie ma.. Mój tel to Galaxy S20 FE. Mam nadzieję ze opisalam  to dość zrozumiale. Oby było jakieś wyjście z tego bo brak messenger w Zegarku który nie jest tani .. no słabo. pozdrawiam

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Ania91 oficjalna aplikacja messengera nie jest dostępna na zegarki. Możesz tylko skorzystać z powiadomień, które telefon wyśle na zegarek.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Ania91
Student
Opcje

Powiadomienia na zegarek mi nie przychodzą, to co trzeba mam włączone.mam nadzieje ze dobrze widać.

Screenshot_20201227-145151_Watch Active2 Plugin.jpg

Screenshot_20201227-145159_Watch Active2 Plugin.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zegarek uruchomiony ponownie?

0 Like
Members_YiMt7vj
First Poster
Opcje
  • Witam chłopak dostał w prezencie zegarek samsung Galaxy watch 46mm . Niestety nie może odpisywać na wiadomości na messengerze. Czy  nie ma takiej możliwości na tym zegarku ?

F74CD41D-5BD1-461F-AB85-6E85CB446444.jpeg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_YiMt7vj, nie ma możliwości odpisania na Messenger na tym zegarku.

I mam prośbę do Ciebie, nie zakładaj nowego tematu z tym samym pytaniem. 😉

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Rimuruś
First Poster
Opcje
Od dzisiaj 29.02.2024 po zmianach na fb i messenger nie mogę odpisywać na powiadomienia z poziomu zegarka na wiadomości z messengera.
Ktoś coś wie na ten temat I wie jak to naprawić? 
SMS mogę normalnie pisać i odpisywać na nie .
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Rimuruś, to jest błąd po stronie Messengera, którego w zasadzie nie da się naprawić. Z doświadczenia docelowo od samego początku powinna być jedynie możliwość zobaczyć wiadomość z tej aplikacji, bez możliwości odpisywania na zegarku.

Niektórym z niewiadomych powodów do pewnego momentu działa również odpisywanie na wiadomości z Messengera na zegarku, ale nie jest to reguła.

Problem należy zgłaszać do twórcy aplikacji, korporacji Meta. Myślę, że jeśli pokuszą się o wypuszczenie aplikacji na zegarki, to problem zostanie rozwiązany raz na zawsze.

Możesz jednak spróbować zrobić hard reset zegarka, czasami to pomaga, ale nie jest to rozwiązanie, które działa za każdym razem.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.