Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 6 Classic Tarcze Zegarka

(Temat utworzony: 09-10-2024 01:06 PM)
1284 Wyświetlenia
6 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Samsung jakiś czas temu rozpoczął udostępnianie trzech tarcz z Galaxy Watch7 na starsze zegarki.

1.jpg
2.jpg

0 Like
WacoNs
Apprentice
Opcje
Tak zgodzę się małżonka ma Watch 4 Classic i od 2 do 3 tygodni posiada ta opcje a w moim przypadku nawet po zresetowaniu zegarka dalej nie widzę tej opcji.
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@WacoNs Dostępność tej funkcji jest zależna od aplikacji Wearable, a w mniejszym stopiu od ustawień zegarka.  Sprawdź w Store, czy nie masz dostępnej aktualizacji Wearable. U mnie opisywana funkcja pojawiła się przedwczoraj po aktualizacji aplikacji do wersji 2.2.59.24061361. Teraz mam widoczną zakładkę Tarcze zegarka na głównym ekranie urządzenia Galaxy Watch.

WacoNs
Apprentice
Opcje
Posiadam najnowsza wersję i apk Wearable nie widzi tych funkcji1728582489912.jpg
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@WacoNs Wygląda na to, że nowe funkcje są udostępniane dla użytkowników starszych zegarków partiami. Znaczenie może też mieć dystrybucja zegarka. Jednak prędzej czy później i do Ciebie trafi ta opcja, może to być kwestia dni lub tygodni.

Zawsze możesz też wysłać w tej sprawie raport o błędach z Wearable:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C... 

Paweł-T
Explorer
Opcje

Wszedłem w 3-ci link i zainstalowałem tarczę zegarka bezpośrednio z Galaxy Store (dzięki @WacoNs). Czy to oznacza że na Galaxy Store jest więcej tarcz na Galaxy Watch? Myślałem że te można znaleźć tylko Google Play...

@kamil40013 @PiotrCh @WacoNs a te nowe tarcze nie są zależne czasem od wersji One Ui Watch?

Edit: Ok doczytałem, że ze względu właśnie na opóźnienie aktualizacji do One UI 6 Wear, dodali same tarcze do Galaxy Werable. Ale u mnie ich z automatu tez nie ma (mam najnowsza wersję), musiałem ściągać.

0 Like