Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria galaxy watch 4 classic

(Temat utworzony: 13-10-2024 11:45 AM)
1354 Wyświetlenia
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Siemka mam pytanie czy opłaca się wymieniać baterie w tym zegarku? Czy lepiej nowy kupić bo się zastanawiam bo ostatnio strasznie szybko spadają procenty bateri ktoś mi doradzi?
0 Like
8 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proponuję dopytać o koszty wymiany baterii w serwisie. Wtedy będzie wiadomo, czy warto, czy może dołożyć do nowego modelu.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje

Hej, to zależy wymiana baterii w autoryzowanym serwisie to około 400zł. Jesteś pewien, że to bateria, a nie jakaś aplikacji itp.? Na jakiego Galaxy Watch chciałbyś wymienić? Watch 6 Classic to około 1500-1700zł za wersję 47mm LTE, dostajesz wtedy lepsze podzespoły, dłuższe wsparcie aktualizacjami. Decyzja należy do Ciebie. 

Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Napewno to bateria 400zł się nie opyla inwestować w starszy zegarek więc kupię nowy ale się zastanawiam czy lepiej kupić sobie watch 6 classic jak napisałeś czy kupić sobie watch 7 w zwykłej wersji
0 Like
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Myślę że nie warto wymieniać w nim bateri i kupię sobie poprostu nowy zegarek
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Również myślę, że to dobra decyzja
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Watch 6 Classic jest bardziej elegancki, posłuży jeszcze długo, i ma obrotowy pierścień. Watch 7 jest nowszy, ma lepsze Czujniki, nowoczesny wygląd, za to nie da się go ładować na pleckach telefonu i nie ma pierścienia.
0 Like
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Dzięki za info zastanowię się jeszcze
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Koszt wymiany baterii w serwisie to ok 150zł