Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 46mm rozmowy - brak dźwięku, nie działa mikrofon

(Temat utworzony: 18-04-2022 02:40 PM)
2723 Wyświetlenia
Natalia961
First Poster
Opcje

Witam, w dzień zakupu zegarka przestały działać rozmowy. Nie działa ani mikrofon ani głośnik w urządzeniu. Po pierwszym uruchomieniu można było przez niego rozmawiać, jednak po kilku godzinach funkcja ta przestała działać i stan ten utrzymuje się od kilku dni.

Jakieś rady? Jeśli to ma znaczenie to podłączony jest do Xiaomi Redmi note 8 pro, jednak każda inna funkcja działa i wszystkie inne dźwięki w zegarku działają.

0 Like
8 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Natalia961 Witam. Czy resetowałaś zegarek?
Natalia961
First Poster
Opcje

Tak, zegarek był resetowany i pomogło ale na chwilę po czym znów zaczęło dziać się to samo. 

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, czy próbowałaś parować zegarek z innym urządzeniem ?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czyli raczej z zegarkiem jest wszystko ok. Masz możliwość połączyć go tak jak wspomniał kolega @W99 z innym telefonem?
Natalia961
First Poster
Opcje

Tak, był łączony z innym telefonem i tam się działo to samo. Teraz też zresetowałam ponownie zegarek, na początku wszystko działało i minęło kilka minut i znów nie działa. 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ale też z Xiaomi czy Samsungiem? Spróbuj wyłączyć i włączyć telefon i ponownie go sparowac z zegarkiem, lub wyczyścić dane aplikacji Galaxy Wearable. Kiedyś miałem podobny problem u klienta tez zegarek Samsunga nie działał poprawnie z telefonem Xiaomi.
beaman
First Poster
Opcje
Witam w połączeniu rozmowy przez smartwatch samsung galaxy watch 2 słyszę rozmówcę niestety rozmówca nie słyszy mnie czy ktoś się orientuje o co chodzi ?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@beaman, Taki objaw może wskazywać na usterkę mikrofonu. Sprawdź, czy Dyktafon na zegarku będzie rejestrował dźwięk lub przeprowadź diagnostykę mikrofonu zegarka przez aplikację Samsung Members

Screenshot_20231002_143732_Samsung Members.jpg

0 Like