17-01-2025 02:04 AM
Jestem od miesiąca w posiadaniu Galaxy watch 7 lte. Kupiony jako nowy, połączony z telefonem Oneplus 12. Wszystko śmigało. Ostatnio zegarek miał problem z ponownym połączeniem z telefonem. Niby powiadomienia przychodziły ale odebrać rozmowy już nie mogłam. Pomyślałam że rozpatruje zegarek z telefonem i sparuje ponownie. I tu się zaczęło. Wyskoczył komunikat, że jak chcę sparować ponownie to muszę resetować zegarek. Ok, zresetowałam i teraz walczę z nim 4h. Zaczyna się łączyć, wyskakuje kod parowania, zatwierdzam. Na zegarku pisze skonfiguruj w telefonie. Po chwili wyskakuje nowy kod którego już na zegarku nie widzę i na końcu błąd połączenia. Tracę cierpliwość. Proszę o pomoc. Zegarek resetowany. Ustawienia sieci też. Aplikacja Galaxy wearable odinstalowania/ zainstalowana. Chyba jedynie telefonu nie resetowałam.
17-01-2025 01:48 PM
@Members_a3Vw0pE Dla aplikacji Wearable wyłącz optymalizację zużycia energii w ustawieniach telefonu oraz przydziel jej wszystkie dostępne uprawnienia. Ponadto wyłącz funkcje oszczędzania energii oraz oszczędzania danych na telefonie, jeśli z nich korzystasz. Dodatkowo w ustawieniach telefonu możesz wyczyścić dane aplikacji Usługi Google Play, ponieważ ona ma wpływ na stabilność połączenia telefonu z akcesoriami.