Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 4 wyświetlanie godziny po wygaśnięciu ekranu

(Temat utworzony: 08-06-2022 08:01 AM)
4480 Wyświetlenia
tosiek8
First Poster
Opcje

W czasie ładowania zegarka na ekranie wyświetlana jest godzina. Po naładowaniu godzina znika. Czy istnieje możliwość aby w czasie noszenia zegarka cały czas wyświetlana była godzina po wygaśnięciu ekranu, tak jak podczas ładowania?

0 Like
16 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marlena  Cześć

Zapewne chodzi o Always On Display, które można ustawić w ustawieniach wyświetlacza

AngDusz
Student
Opcje
Czy można ustawic wyświetlanie godziny jako wygaszacza ekranu?

U mnie sziwne jeat to że nawet po włączeniu AlwaysOnDisplay ekran sie calkowicie wyłącza 
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AngDusz, Always on Display działa tylko wtedy gdy nosisz zegarek.

FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Można też tak robić podczas ładowania, ale takie ciągłe ładowanie może się odbić negatywnie na ogniwie.
0 Like
szkodniczek
First Poster
Opcje
Kupiłem watch 4 i nie jestem zadowolony bo bardzo,bardzo drogi jest gadżetów ale bateria to g.... trzeba go ładować co dobę i nie polecam
Ola301
First Poster
Opcje

Jeśli włączysz taka funkcję always on display godzina będzie wyświetlana po wygaśnięciu ekranu zegarka, jeśli ja wyłączysz zegarek będzie wygasał całkiem bez widocznej godziny.

Możesz to ustawiać w każdym momencie. 

W moim zegarku muszę przesunąć od góry ku dołowi i pokazują się takie kułeczka i w jednym z nich musisz znaleźć grafikę zegarka i to będzie ten always display 

0 Like
Milea123
First Poster
Opcje
Jest chociażby jeden powód- opisany poniżej przez DariusMK. A powod ten powstal bo samsung nie ogarnia w "wygaszacze ekranu" a szkoda..
0 Like