Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 4 44mm problem z Strava

(Temat utworzony: 29-04-2022 10:35 AM)
2185 Wyświetlenia
WoyciechZ
Explorer
Opcje
Czy ktoś miał taki problem, po aktywności nie można synchronizować treningu z aplikacją Strava na telefonie. A po jakimś czasie trening samoczynnie usuwa się z aplikacji na Galaxy Watch 4. Teraz nie wiadomo czy wina stoi po stronie zegarka czy aplikacji Strava. 
0 Like
24 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WoyciechZ  Witam

Proszę spróbować na razie ponownie uruchomić zegarek oraz telefon, możliwe że coś się zawiesiło. Jeżeli to nie pomoże spróbujemy wyczyścić dane aplikacji strava na telefonie.

Wcześniej ten problem nie występował?

WoyciechZ
Explorer
Opcje
Problem w tym że nie dzieje się to za każdym razem. Na 10 treningów może z 3 się nie zapiszą.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WoyciechZ  Mimo wszystko wykonałbym powyższe kroki,

WoyciechZ
Explorer
Opcje
Można wyczyścić dane lub na nowo zainstalować aplikacje. Zrobię to i zobaczę Przy następnym treningu co się będzie dziać.
0 Like
AdamT_
Explorer
Opcje

Hej rozwiązałeś problem???

Mam to samo, już kilka razy nie zapisało mi aktywności na strava, po treningu klikam koniec, zapisz itd ale aktywności nie ma na strawa, restartowałem urządzenia i nic,

Jakieś pomysły?

0 Like
WoyciechZ
Explorer
Opcje
Jeżdżę na Samsung Health, powiązałem Health ze Strava. Po treningu całość jest importowana do Strava.
Swoją drogą, Samsung Health to świetną aplikacja. Trening zapisuję Ci się w zegarku i nie ma mowy by go stracić.
AdamT_
Explorer
Opcje

Dzięki za pomysł, muszę spróbować 😉

Szkoda tych aktywności, 30km to nie jest 5min żeby nadrobić 🤦‍♂️

0 Like
AdamT_
Explorer
Opcje

Ja wykonałem te kroki jednak nie przyniosło to żadnych efektów, aktywność stracona, u mnie wystąpiło to 2 raz w okresie 3 miesięcy, szkoda aktywności 

0 Like
orzelek
Explorer
Opcje

Galaxy Watch 4 i strava - brak pomiaru czasu. Od pewnego czasu podczas rejestrowania jazdy rowerem na stravie zegarek nie mierzy czasu aktywności i co za tym idzie - średniej prędkości. Czy ktoś z Was wie jak rozwiązać ten problem?

image

0 Like