Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 5 Pro - Własny dzwonek połączenia oraz powiadomienia

(Temat utworzony: 22-08-2022 02:07 PM)
4810 Wyświetlenia
karaco
Journeyman
Opcje

Dzień Dobry

Udało się komuś zmienić dzwonek połączenia lub powiadamiania na własny. W gear S3 Frontier nie miałem z tym problemu, próbując zrobić to w ten sam sposób na Watch 5 Pro nie ma takiej opcji.

20 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@karaco, Fabrycznie nie ma takiej możliwości, ale możesz wypróbować sposób podany w poniższym linku

Własny dźwięk dzwonka w Watch4
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/w%C5%82asny-d%C5%BAwi%C4%99k-dzwonka-w-watch4/td-p/39534...

karaco
Journeyman
Opcje
Szkoda, zegarek mega a tu taki klops. Mam nadzieję że w aktualizacji dodadzą taka opcje
Piogal
Apprentice
Opcje

Działa sposób z nav Explorer oraz innymi aplikacjami pozwalającymi zarządzać przesyłaniem plików (dwie apki wspomniane wcześniej). Przesłać dzwonek, wstawić do katalogu Ringtones, reset (bez tego nowy dzwonek nie pojawi się na liście), wybrać z listy i działa

0 Like
Piogal
Apprentice
Opcje

Tak! :smiling-face: Odpowiedź poniżej :smiling-face:

0 Like
Members_QQKE8Ac
First Poster
Opcje

Dostalem wlasnie watch5 pro i nie idzie mi wgranie swojego dzwonka tak jak pisaliscie powyzej 

0 Like
Piogal
Apprentice
Opcje

Niestety po aktualizacji oprogramowania sposób już nie działa. Programistów od tego powinno się postawić pod ścianą za to. Podobnie jak z windowsowymi poprawkami, czyli każda kolejna naprawia jedną rzecz, a psuje dziesięć innych.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_QQKE8Ac  niestety nie ma już takiej możliwości  

0 Like
Piogal
Apprentice
Opcje

Nie do końca, jest sposób, niestety mocno trudniejszy i tym razem jest odwrotnie, po resecie wraca z powrotem do fabrycznego, więc trzeba wykonać ten sposób i po wybraniu naszego dzwonka nie wyłączać zegarka. Jeśli wyłączymy to całą operację należy powtórzyć od początku

0 Like
adis801
Student
Opcje

A możesz napisać  jak to robisz?

0 Like