Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy watch 4,Spotify i trening biegowy

(Temat utworzony: 13-10-2021 11:05 PM)
1780 Wyświetlenia
Czarny76
First Poster
Opcje

Witam

Mam taki problem, podczas treningu a dokładnie biegania,przy włączonym Spotify na słuchawkach nie działa przewodnik dźwiękowy, tzn nie mam powiadomień w słuchawkach co 1 km że przebiegłem z takim i takim czasem i  jaki mam puls. W ustawieniach treningu nam włączoną opcję przewodnika dźwiękowego.  Mam galaxy watch 4 Lte

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
sasl
Pioneer
Opcje
Wyjdź w ustawienia ogólne i sprawdź jak masz ustawiony syntezator mowy. Ja mam ustawiony Preferowany mechanizm na Rozopnawanie mowy Google

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Czarny76  Witam 

A jak wygląda sytuacja gdy spotify jest wyłączone.  Czy wtedy przewodnik działa?

Czarny76
First Poster
Opcje

Tego nie wiem. Posiadam zegarek od soboty i na tą chwilę zrobiłem dwa treningi biegowe ze Spotify ,za pierwszym razem muzyka była normalnie z playlisty Spotify a za drugim razem ściągnąłem playliste i bez użycia internetu słuchałem. Niestety nic to nie dało, komunikatów głosowych dalej nie było 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Czarny76  proszę w takim razie zaobserwować czy będą się pojawiać gdy muzyka że spotify nie jest odtwarzana. 

Można jeszcze sprawdzić jak wygląda sytuacja w przypadku wbudowanego odtwarzacza. 

sasl
Pioneer
Opcje
U mnie to działa Ok. Po przebiegnięciu 1 km muzyka przycicha i pojawią się komunikat trenera.
0 Like
Czarny76
First Poster
Opcje

sasl mówisz o połączeniu jak w temacie? Czyli galaxy watch 4 z Spotify I trening czy zegarek i jakieś pliki muzyczne na zegarku i trening? 

0 Like
sasl
Pioneer
Opcje
Dokładnie jak w temacie. Przy czym playlista pobrana na zegarek. Mam Watch 4 44 mm LTE Esim Orange.
0 Like
Czarny76
First Poster
Opcje

Ciekawie dlaczego u mnie to nie ćwiczy, raczej w ustawieniach samego zegarka nie grzebałem.W ustawieniach treningu jest włączoną ta funkcja a tylko czuję że zegarek zawibruje na rece i muzyka przycichnie w słuchawkach i to wszystko. Nawet później muzyka nie wraca do tego samego poziomu dźwięku 

0 Like
Rozwiązanie
sasl
Pioneer
Opcje
Wyjdź w ustawienia ogólne i sprawdź jak masz ustawiony syntezator mowy. Ja mam ustawiony Preferowany mechanizm na Rozopnawanie mowy Google
Czarny76
First Poster
Opcje

Sprawdzę wieczorem bo w pracy mam inny zegarek. Na pewno w ustawieniach syntezatora mowy nic nie zmieniałem. Dzięki za jakąkolwiek wskazówkę 

0 Like