Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Angielska data

(Temat utworzony: 08-10-2023 10:05 AM)
467 Wyświetlenia
monka9
Apprentice
Opcje
Witam,
Nie moge zmienic na tarczy zegarka, aby data byla w jezyku polskim, u mnie wyswietla sie tylko po angielsku. Pomocy 😪...
Samsung watch 5

PS. Robilam juz wszystko 😅

Wrzucam zdjecia, jak powinno byc na stronie samsunga, a jak jest u mnie.

image

image

0 Like
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@monka9  Witam 

To jest jedną z fabrycznie zainstalowachych tarcz czy dodatkowo została pobrana ze sklepu?

Ewentualnie proszę podać jej nazwę 🙂

monka9
Apprentice
Opcje
Jest to podstawowa tarcza, pierwsza lepsza jaka znalazlam w zakladce grafika :smiling-face:Screenshot_20231008_082437_Galaxy Watch5 Manager.jpg
0 Like
monka9
Apprentice
Opcje
Nazwa "prosty" :smiling-face:
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Ta tarcza jest tylko w języku angielskim, więc nie ma Pani możliwości ustawić w niej język polski. Musi Pani wybrać tarcze która posiada język polski, wtedy będzie wyświetlała datę w naszym języku.20231008_100751_2798_1696752471.jpg20231008_101152_2799_1696752712.jpg
monka9
Apprentice
Opcje
Dziekuje! Myslalam, ze jak samsung ja prezentuje w instrukcji obslugi to i ja moglam miec w jezyku polskim :smiling-face:
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Niestety ale większość tarcz mamy w języku angielskim. Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
monka9
Apprentice
Opcje
Czy moge jeszcze zapytac o jedna rzecz? Zuzycie baterii mam niesamowicie duze, a wylaczone jest AOD, jedynie wlaczenie ekranu przy podniesieniu nadgarsta, czy to jest normalna wartosc? Wczoraj wyjatkowo szybko zjadlo mi baterie, a uzytkuje codziennie tak samo.Screenshot_20231008_111808_Galaxy Watch5 Manager.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@monka9  A to wersja zegarka z lte czy wifi?

A co do tarczy to widzę że kolega już wszystko wytłumaczył :smiling-face:

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ja osobiście tez nie używam w zegarku AOD. Jeśli ma Pani nowy zegarek bateria uczy się przez parę dni wzorców. Proszę tez sprawdzić czy nie ma Pani włączonej lokalizacji, ona tez dużo zjada baterii.
0 Like