Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Wearable

(Téma vytvořeno: 04-01-2024 02:43 PM)
243 Zobrazení
1v4n4
Explorer
Možnosti
Zdravím, funguje vám aplikace wearable?
Už několik hodin mi nejde spustit a hodinky se mi nepřipojí k telefonu.
Zkoušela jsem reset obou zařízení i odinstalaci.
Mám nejnovější aktualizace na obou zařízeních.
Telefon S22 Ultra a hodinky Watch4.
Kosák
Pathfinder
Možnosti
Tak to fungovalo jen chvilku, asi to bude chtit počkat na update.
0 Like
Pitrv
First Poster
Možnosti
Dočasná změna času funguje, uvidíme jak dlouho. Psal jsem už na Samsung.
0 Like
Fext
Pioneer
Možnosti
Vyšla nová verze aplikace Wearable a vypadá to, že to spravila, připojení přežilo i restart telefonu.
0 Like
MarVer
Pathfinder
Možnosti
Dnes to zacalo zlobit pritelkyni. Doma nervy, vse vyresetovane... Spojeni S23U a W4C... Pri posledni kapce, rikam, ze je zkusim pripojit na muj foun, taky S23U a zjistim ze mi wearable pada a nereaguje. Takze ano, mame stejny problem i v Koline 🙂
0 Like
Sancho_9
First Poster
Možnosti
Tip s přehozením datum funguje. Děkuji, vše ok
0 Like
MickS10
Pioneer
Možnosti
Samsung to vyřešil novou aktualizací Wearable z dneška (4.1.2023) a bude vše opět funkční i po restartu telefonu. Vyzkoušeno na Z Fold4 vs Watch 5 Pro. Po stažení aktualizace už není potřeba měnit datum. Tak do toho 👍1704353595055.jpg
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

No, nevím. Tuhle verzi Wear  2.2.57.23102461 už mám v telefonu rozhodně více jak týden, takže aktuální z 04.01.24 určitě není.

0 Like
MickS10
Pioneer
Možnosti
Je to možné, na svůj telefon jsem jí obdržel až dnes, důležité je, že to s touto verzí funguje.
0 Like
Fouzples
Explorer
Možnosti
Ten samy problém.. werable prostě zmizelo a hodinky nepripojeny.. watch 4 a S21+
0 Like
Members_6iMFln6
Pioneer
Možnosti

Tuhle verzi Wear  2.2.57.23102461 mám také od 4.1.2024. Vše u mne funguje se spojením normálně i po restartu S23+. Zjistil jsem ale jinou zajímavost. Ve "Werable/Nastavení hodinek/Účty a zálohování/Poslední zálohování  mám datum 31.12.2023 v 01:25. Před nějakým časem jsem měl v tomto nastavení červený nápis o nutnosti povolení pro Smart Switch, aby se v tomto nočním čase zálohy obnovovaly. Po provedení povolení pro SmartSwitch se vše každý den v 1:25 zálohovalo automaticky. Nyní tam tento nápis svítil znovu a musel jsem opět provést povolení. Tak jsem zvědav, zda zítra bude záloha z 6.1.2024 v 01:25.

0 Like