Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Wearable

(Téma vytvořeno: 01-01-2024 10:12 PM)
3649 Zobrazení
1v4n4
Explorer
Možnosti
Zdravím, funguje vám aplikace wearable?
Už několik hodin mi nejde spustit a hodinky se mi nepřipojí k telefonu.
Zkoušela jsem reset obou zařízení i odinstalaci.
Mám nejnovější aktualizace na obou zařízeních.
Telefon S22 Ultra a hodinky Watch4.
Přejít na řešení
figaro1
Voyager
Možnosti

U mňa rovnaký problém, App Wearable sa nedá spustiť. Zaujímavé je ale to, že ešte dnes pred hodinou fungovala bez problémov. Po reštarte mobilu však už nefunguje. To bude nejaká chyba na strane Samsungu!

0 Like
Fext
Navigator
Možnosti
Je to chyba u Samsungu. Nemá smysl dělat nějaké zběsilé akce (nad rámec dočasného nastavení loňského data), tohle si musí spravit v první řadě samotný Samsung.
0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Ale tá manuálna zmena dátumu na december 2023, pripojenie hodiniek k Wearables a následné vrátenie dátumu na správny funguje.

MickS10
Pioneer
Možnosti
Dnes stejný problém Z Fold4 vs Watch5 Pro. Jak výše již napsáno. Nic neodinstalovávejte,nemažte data,nepřecházejte na starší verze Wearable. Opravdu stačí v telefonu zrušit Automatickou aktualizaci data a času (pokud ji máte povolenou) změnit manuálně datum třeba na 29.12.2023. Otevřete Wearable a uvidíte,že bude hned fungovat. Potom se vraťte zpátky do nastavení data a času, povolte opět Automatickou aktualizaci data a času. Poté opět Wearable bude plně funkční.
Kosák
Pathfinder
Možnosti
Potvrzuji dočasná změna datumu řeší problém. S21U a GW4
C3sTr
Explorer
Možnosti
🤦 a já dělal tovární reset hodinek aby mi to fungovalo 😅 ach jo
0 Like
kademak
First Poster
Možnosti
U mě změna datumu pomohla. Wath 5, S23
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

To už je fakt na palici s těma hodinkama 🤮🤮🤮. Vyřeším nefunkční G Play a vzápětí přestane fungova Wear.

Ondrus
Apprentice
Možnosti
Geniální nápad se změnou datumu. Díky vám. Kam se hrabe samsung na Českou hlavu.
Autarkis
First Poster
Možnosti
Děkuji, tento postup funguje.