Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Wearable

(Téma vytvořeno: 01-01-2024 10:20 PM)
2276 Zobrazení
1v4n4
Explorer
Možnosti
Zdravím, funguje vám aplikace wearable?
Už několik hodin mi nejde spustit a hodinky se mi nepřipojí k telefonu.
Zkoušela jsem reset obou zařízení i odinstalaci.
Mám nejnovější aktualizace na obou zařízeních.
Telefon S22 Ultra a hodinky Watch4.
43 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @1v4n4
u nás bez problémů.
S23U a Watch5
Flip5 a Watch6 Classic
Většinou pomůže promazat data aplikace Wearable, ale pokud jste provedla odinstalaci, tak je to prakticky totožné. Nejde to z ničeho nic nebo proběhla např. nějaká aktualizace aplikace? Případně zkusit počkat do druhého dne, jestli se to nevzpamatuje.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
1v4n4
Explorer
Možnosti
Aktualizace mám i systémové i aplikací a stále to nejde.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pokud se to nerozjede ani během zítřka, napadá mě ještě stáhnout jinou verzi aplikace.

0 Like
Pasis
Apprentice
Možnosti
Taky mi to nejde. Hodinky po mně chtěli aktualizaci. Chtěl jsem otevřit aplikaci werable a nic. Jen se tam točí ty tečky. Aplikace přeinstalovaná, hodinky jsem dal do továrního nastavení a teď je nemůžu ani připojit. Aplikace pořád nefunguje. Tel galaxy s23Ultra a hodinky watch 4 classic
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
@1v4n4 @Pasis
můžete tedy zkusit stáhnout starší verzi aplikace z níže uvedeného odkazu. Mohlo by pomoci.

https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Galaxy+Wearable+

0 Like
Pasis
Apprentice
Možnosti
Ještě jednou jsem aplikaci odinstaloval komplet a zkusil tu starší verzi. Hodinky se připojili a stáhla se i aktualizace hodinek. Takže děkuji.
Fext
Navigator
Možnosti
U mne nefunguje wearable od dnešního rána v kombinaci A54 a Watch 6 Classic. Buds2 to vidí.
Na telefonu došlo k aktualizaci dnes ráno, takže u mne je příčina jasná: poslední update telefonu.

Edit: Health na sebe -nějak- vidí, ale hodinky i telefon se shodují v tom, že nejsou vzájemně připojené. Reinstalace Wearable nepomohla - a NE, nehodlám dělat jakýkoli větší zásah a přijít tak eventuálně o doposud fungující propojení Health aplikací.
0 Like
Sarusia
First Poster
Možnosti
Mám stejný problém, aplikace v telefonu nejde od včera otevřít. Mám s23 a watch4. Vypadá to, že hodinky jsou sparovane, ale některé notifikace mi to nezobrazuje vůbec
0 Like
Fext
Navigator
Možnosti
V anglofonních diskuzích jsem našel workaround.
Je třeba manuálně nastavit telefon na loňské datum, pak dojde k obnovení připojení k hodinkám.
Dnešní update s tím neměl nic společného.
Je otázka, jak to bude z dlouhodobého hlediska, ale u mne toto zabralo.

Edit: a funguje to i po návratu na dnešní datum.
Tohle ovšem udělat jen tam, kde v telefonu nejsou žádné korporátní politiky a nastavení tam to fungovat asi nebude.