Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Výdrž a jiné problémy SGW 5 pro lte

(Téma vytvořeno: 24-08-2022 09:37 PM)
236 Zobrazení
otarakosnik
Navigator
Možnosti

Prosím vás, kdo má Watch 5 pro lte, jsem z výdrže eufemisticky řečeno poněkud zhrozen. Ráno v 10. hod. jsem je sundal z nabíječky (100%) a nyní, po sedmi hod. mi zbývá 44%. Aod zapnutý (jas 60%) , v průběhu dne vypnuta data a potom i wifi. Přesto nyní klesá baterie tempem 1% za 7-8 minut. Nijak zvlášť jsem je nepřetěžoval. Dále se mi nepovedlo zaplatit v Lidlu (nikdy předtím jsem hodinkami neplatil), přiložil jsem a terminál něco ve smyslu "použijte jiný způsob placení". Musím si před placením otevřít aplikaci peněženka? Nebo Gpay? Mám v hodinkách obě. Také se mi nepodařilo zprovoznit připojení tel. do mob. sítě lte (t-mobile), přestože esim je v hodinkách nahrána. Při pokusu o volání píše "není registrován v síti". Kdyby byl někdo ochoten napsat polopatě manuál na aktivaci pro připojení hod. do sítě, velmi bych ocenil.  

otarakosnik
Navigator
Možnosti

Teď si zpětně uvědomuji, že jsem dával obnovit zálohu do hodinek z předchozích GW3 (Tizen). Jdu do factory reset bez obnovy a dám vědět.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

To by mohl být kámen úrazu. Obnova občas zazlobí i na stejném modelu, natož z Tizenu na WearOS. Budeme moc rádi, když dáte vědět.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
otarakosnik
Navigator
Možnosti

Kde, popř. jakým způsobem jste prosím získal QR kód?

otarakosnik_1-1661367474513.jpeg

A ještě edit:Po factory reset nemám v aplikacích ani Gpay ani peněženku. Doinstalovat tedy peněženku?

0 Like
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

QR kód od svého operátora buď na prodejně vám dají jakoby kartu kde je kód uveden  nebo přes net a máte ho hned 

Samsung S25 ultra 1tb silver
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like
otarakosnik
Navigator
Možnosti

Přes net myslíte z pc na webovkách t-mobile v můj t-mobile? Protože přes mob. aplikaci Můj T-mobile v telefonu nebudu mít způsob, jak kód načíst.

0 Like
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Je lepší pc a nebo druhý mobil manželky atd. Já byl na prodejně protože jsem si chtěl vybrat hezké číslo 

Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like
otarakosnik
Navigator
Možnosti

A k tomu novému číslu je potřeba platit i nový datový tarif?

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ano, doinstalovat přes google play.

Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

To záleží na vás co potřebujete nebo chcete? 

Já jsem si pořídil předplacenou kartu a až dojde kredit tak dobiju 

Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Vydrž baterie se nezlepší. To je přání opakované při představení nové generace už od gwa2... Vydrž se zlepší, přijde aktualizace... Lepší výdrž u gw5 pro je dána jen hrubou silou, tzn zvětšením baterie na úkor tloušťky.
0 Like