Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Buds2 Pro

(Téma vytvořeno: 24-08-2022 01:30 PM)
165 Zobrazení
MartinHS25
Voyager
Možnosti

Ahoj kamarádi,

vaše zkušenosti s Buds2 Pro? Za mne zatím super!

Prošel jsem si Buds+, skvěle držely, super zvuk. Vyměnil jsem za designové Live, byly krásné, ale v MHD jsem skoro nic neslyšel, ANC jakoby ani nebylo. Vyměnil jsem tedy za Buds2, ty se mi pořád vykrucovaly a padaly, i když jsem zkoušel různé velikosti špuntů.

Tak Buds2 Pro snad vydrží. První den se tedy během poslechu na chvilku asi 3x odpojily, ale jinak už bez problémů. Zvuk je čistý a bohatý. Detekce hlasu super funkce.

3 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

S Buds2 Pro zkusenosti nemam... Za me nejlepsi sveho casu Buds+, Live byl takovy pokus o neco noveho... Zvukove nehrali spatne.. Ovsem ergonomie pri rychlejsich pohybech byla spatna a vypadavala... Buds 2 se trochu snazila vratit ke korenum puvodnim buds.. ovsem dle me to byla tezka vyzva... Verim ze po vsech zkusenostech budou Buds2 Pro paradni sluchatka... 

Urcite vam pak odpovi mistni audio mistr na sluchatka @fajnSnek 

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @MartinHS25

Děkuju za první dojmy,  já pro svá Buds2 Pro jedu dnes.  Měl jsem všechny modely Galaxy Buds,  aktuálně používám Buds2,  protože původní Buds Pro my nevyhovala svoji velikosti..

Na nová sluchátka se moc těším a jsem zvědav jak se předvedou. 

fajnsnek2
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @MartinHS25

Tak sluchátka mám od včera doma a panuje zatím velká spokojenost.  Zvuk budu hodnotit až se trochu rozehraji,  ale zatím to vypadá moc dobře.

Co se mi naprosto líbí je matný design a tvar sluchátek je perfektní,  sedí jako pr*** na hrnec.  Zatím velká spokojenost. 

fajnsnek2