o 24-08-2022 05:12 PM
Prosím vás, kdo má Watch 5 pro lte, jsem z výdrže eufemisticky řečeno poněkud zhrozen. Ráno v 10. hod. jsem je sundal z nabíječky (100%) a nyní, po sedmi hod. mi zbývá 44%. Aod zapnutý (jas 60%) , v průběhu dne vypnuta data a potom i wifi. Přesto nyní klesá baterie tempem 1% za 7-8 minut. Nijak zvlášť jsem je nepřetěžoval. Dále se mi nepovedlo zaplatit v Lidlu (nikdy předtím jsem hodinkami neplatil), přiložil jsem a terminál něco ve smyslu "použijte jiný způsob placení". Musím si před placením otevřít aplikaci peněženka? Nebo Gpay? Mám v hodinkách obě. Také se mi nepodařilo zprovoznit připojení tel. do mob. sítě lte (t-mobile), přestože esim je v hodinkách nahrána. Při pokusu o volání píše "není registrován v síti". Kdyby byl někdo ochoten napsat polopatě manuál na aktivaci pro připojení hod. do sítě, velmi bych ocenil.
Vyřešeno! Přejít na řešení
24-08-2022 05:27 PM - upraveno 24-08-2022 05:27 PM
24-08-2022 05:59 PM - upraveno 24-08-2022 06:02 PM
Platba kartami MasterCard již funguje 🙂
o 24-08-2022 06:00 PM
Dobrý den @otarakosnik
nemám k dispozici sice LTE verzi hodinek, ale celkově u této verze je výdrž baterie opravdu slabší. Co se týče placení hodinkami, ano je nutné mít spuštěnou aplikaci Google peněženka.
o 24-08-2022 07:21 PM
Čekal jsem také lepší baterku ale snad se to ještě zlepší. Zatím dávají dva dny v pohodě ale... .
Mám verzi lte ale asi moc neporadím. Naskenoval jsem QR kód a to bylo vše, od té doby volám. Aod nepoužívám možná proto letí baterka dolů netuším.
24-08-2022 07:31 PM - upraveno 24-08-2022 07:40 PM
Dobrý den, je zvláštní, že máte v hodinkách G Pay i Peněženku. Peněženka nahrazuje Google Pay.
EDIT: zapomněl jsem zmínit, že nemám LTE verzi. Neuvědomil jsem si, že to LTE je asi aktivní, i když síť není registrovaná.
Ohledně výdrže, něco je u vás hodně špatně. Já hodinky používám myslím hodně intenzivně, mám zapnuté všechna měřené, AOD, WiFi + neoptimalizovaný náročný ciferník a od včerejšího večera, celou noc monitoring spánku, časté operace s hodinkami a mám asi 65 %. Moje předchozí TicWatch Pro3 se skoro stejnou baterií a mnohem méně senzory měly po takovém dni 40 %. V kontextu toho, že se jedná o hodinky se systémem WearOS, považuju výdrž za excelentní.
Kde jste hodinky kupoval? Pokud jinde než u operátora, může být problém v tom. S připojením by vám měl poradit právě operátor. Možná to je ale důvod vyšší spotřeby, že se hodinky snaží připojit a nedaří se jim to.
S placením vám již odpověděl kolega. Já až dnes nahrál do hodinek kartu, platit jsem ale ještě nezkoušel.
o 24-08-2022 07:32 PM
o 24-08-2022 07:42 PM
Ajaj... tohle je hodně zlé. Jinak pardon, neumědomil jsem si, že jsem nenapsal, že já nemám LTE a měl jsem za to, že když to není registrované, tak to nebude nic žrát. Zkuste asi factory reset bez obnovy zálohy a případně projít s operátorem proces registrace.
o 24-08-2022 07:51 PM
Díky za postřehy, hodinky jsem kupoval u mp, předpokládám tedy, že česká distribuce. Screen ohledně baterie, který jsem sem dával, by skutečně ukazoval na problém s připojením k mob. síti, přestože jsem mob. data před 4 hodinami vypnul. V kamenné prodejně mi slečna řekla, že ona sama chytré hod. nemá, takže neví. Připojuji screen obrazovky, kde je peněženka i gpay.
o 24-08-2022 07:54 PM
To je opravdu zvláštní, že máte obě verze. Mě se to okamžitě přepsalo na google peněženku.