Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Výdrž a jiné problémy SGW 5 pro lte

(Téma vytvořeno: 24-08-2022 07:21 PM)
442 Zobrazení
otarakosnik
Navigator
Možnosti

Prosím vás, kdo má Watch 5 pro lte, jsem z výdrže eufemisticky řečeno poněkud zhrozen. Ráno v 10. hod. jsem je sundal z nabíječky (100%) a nyní, po sedmi hod. mi zbývá 44%. Aod zapnutý (jas 60%) , v průběhu dne vypnuta data a potom i wifi. Přesto nyní klesá baterie tempem 1% za 7-8 minut. Nijak zvlášť jsem je nepřetěžoval. Dále se mi nepovedlo zaplatit v Lidlu (nikdy předtím jsem hodinkami neplatil), přiložil jsem a terminál něco ve smyslu "použijte jiný způsob placení". Musím si před placením otevřít aplikaci peněženka? Nebo Gpay? Mám v hodinkách obě. Také se mi nepodařilo zprovoznit připojení tel. do mob. sítě lte (t-mobile), přestože esim je v hodinkách nahrána. Při pokusu o volání píše "není registrován v síti". Kdyby byl někdo ochoten napsat polopatě manuál na aktivaci pro připojení hod. do sítě, velmi bych ocenil.  

29 Odpovědi
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Už tu někdo psal, že v současnosti nefunguje v SGW 5 platba kartou MasterCard.
A jsem rád, že jsem se neunáhlil s objednávkou a počkal, až je vyzkouší více lidí. Už jsem se s hodinkami za hodně peněz jednou spálil. 🤔
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Platba kartami MasterCard již funguje 🙂

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @otarakosnik 

nemám k dispozici sice LTE verzi hodinek, ale celkově u této verze je výdrž baterie opravdu slabší. Co se týče placení hodinkami, ano je nutné mít spuštěnou aplikaci Google peněženka.

Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Čekal jsem také lepší baterku ale snad se to ještě zlepší.  Zatím dávají dva dny v pohodě ale... .

Mám verzi lte ale asi moc neporadím.  Naskenoval jsem QR kód a to bylo vše, od té doby volám.  Aod nepoužívám možná proto letí baterka dolů netuším. 

Screenshot_20220824-192119_Galaxy Watch5 Manager.jpg

Samsung S25 ultra 1tb silver
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, je zvláštní, že máte v hodinkách G Pay i Peněženku. Peněženka nahrazuje Google Pay.

EDIT: zapomněl jsem zmínit, že nemám LTE verzi. Neuvědomil jsem si, že to LTE je asi aktivní, i když síť není registrovaná.

Ohledně výdrže, něco je u vás hodně špatně. Já hodinky používám myslím hodně intenzivně, mám zapnuté všechna měřené, AOD, WiFi + neoptimalizovaný náročný ciferník a od včerejšího večera, celou noc monitoring spánku, časté operace s hodinkami a mám asi 65 %. Moje předchozí TicWatch Pro3 se skoro stejnou baterií a mnohem méně senzory měly po takovém dni 40 %. V kontextu toho, že se jedná o hodinky se systémem WearOS, považuju výdrž za excelentní.

Kde jste hodinky kupoval? Pokud jinde než u operátora, může být problém v tom. S připojením by vám měl poradit právě operátor. Možná to je ale důvod vyšší spotřeby, že se hodinky snaží připojit a nedaří se jim to.

S placením vám již odpověděl kolega. Já až dnes nahrál do hodinek kartu, platit jsem ale ještě nezkoušel.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

otarakosnik
Navigator
Možnosti

otarakosnik_0-1661362322660.jpeg

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ajaj... tohle je hodně zlé. Jinak pardon, neumědomil jsem si, že jsem nenapsal, že já nemám LTE a měl jsem za to, že když to není registrované, tak to nebude nic žrát. Zkuste asi factory reset bez obnovy zálohy a případně projít s operátorem proces registrace.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
otarakosnik
Navigator
Možnosti

Díky za postřehy, hodinky jsem kupoval u mp, předpokládám tedy, že česká distribuce. Screen ohledně baterie, který jsem sem dával, by skutečně ukazoval na problém s připojením k mob. síti, přestože jsem mob. data před 4 hodinami vypnul. V kamenné prodejně mi slečna řekla, že ona sama chytré hod. nemá, takže neví. Připojuji screen obrazovky, kde je peněženka i gpay.

otarakosnik_1-1661363473579.jpeg

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

To je opravdu zvláštní, že máte obě verze. Mě se to okamžitě přepsalo na google peněženku.

0 Like