Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung watch active a prepojenie s aplikáciou Endomondo

(Téma vytvořeno: 18-05-2020 02:12 PM)
1150 Zobrazení
Tsefcik
Student
Možnosti

Dobrý deň som držiteľkou hodiniek samsung galaxy active watch a telefónu samsung galaxy s9+. Keďže moje hodinky nemajú športovú aktivitu kolieskové korčule používam na ne aplikaciu endomondo. Avšak po vyhodnotení nájdem tento tréning len v danej aplikácií a nepripocita sa mi to do tréningovej časti v hodinkách. Aplikácie samsung heaLet a Endomondo som prepojila. 

0 Like
9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Tsefcik 

Pro správnou funcki je nutné mít aplikaci i Endomodo,  v hodinkách i telefonu a pak připojit Váš účet. Pak mi synchronizace již mohla fungovat, tak jak požadujete.

Dejte prosím vědět zda to pomohlo. 

fajnsnek2
0 Like
Tsefcik
Student
Možnosti

Aplikáciu mám stiahnutu v oboch zariadeniach. Aj po dokončení tréningu meraním na hodinkach je zobrazená v aplikacii na mobile ale LEN v endomondo v samsung health nie. 

0 Like
mikepor666
Explorer
Možnosti

Dobrý den, aplikace musí být propojeny a povoleny navzájem. I v Endomondo i v Samsung Healt. Pokud by Vám to nešlo a chtěla sportovat pouze s hodinkami, použijte v Samsung healt v hodinkách jakékoli podobné cvičení s gps, po skončení exportujte gpx a nahrajte do Endomondo. Tam jde cvičení editovat. 🙂 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Myslel jsem fo tak jak píše @mikepor666 

Je nutné propojit Endomondo se Samsung Health a obecně, pak by synchronizace měla fungovat.

fajnsnek2
0 Like
mikepor666
Explorer
Možnosti

Dokonce jsem u Endomonda četl, že synchronizace někdy proběhne se SH až za 24 hodin. U Endomonda mi na hodinkách A2 nefungovala autopauza, takže nakonec uninstal. 🙂 

0 Like
Jarmil
Apprentice
Možnosti

Ani mě se nedaří data z Endomondo synch. se Sam. Health. V endomondo je v nastavení>připojit a sdílet -  s. health nastavený, ale pokud otevřu app. s. health>nastavení>připojené služby - tak tavidím jen  mnou instalovanou app. strava, endomondo tam prostě není.

Co dělám špatně?

mikepor666
Explorer
Možnosti

V SH je to - oprávnění k zobrazení dat 🙂

Jarmil
Apprentice
Možnosti

díky za radu, ale tam to zapnuté mám také.

fiala2503
Apprentice
Možnosti

Skúste apku fitnesssyncer, nie je to vzhľadovo dokonale a trosku maturita to rozbehať, ale mne sa nakoniec podarilo presunúť cca 3 roky aktivít zo SH do endomondo. Je možné to samozrejme urobiť aj opačným smerom ak je potrebné.. 

0 Like