Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Strava a Endomondo

(Téma vytvořeno: 11-07-2020 01:12 PM)
797 Zobrazení
MF_6
Explorer
Možnosti

Ahoj! Mám Galaxy Watch a asi měsíc mi nefunguje spárování hodinek se Stravou. Někdy se uloží zaznamenaná jízda na web Stravy, ale jen hodně krátká. Třeba když jedu do práce cca 11 km. Jakmile je jízda třeba 40 km, už se na web nezaqznamená. V hodinkách v historii je, ale když dám jízdu synchronizovat, hodinky napíší, že synchronizace proběhla, ale na webu nic není. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? A v poslední době zapnu na hodinkách Endomondo, ale vůbec se nerozeběhne. Také nevím, co s tím.

0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @MF_6 

Děkujeme za Váš dotaz. Problémy se synchronizací dat z aplikace Strava jsme tady již několikrát řešily. Někomu pomohlo, pokud povolil propojení aplikací Samsung Health a Strava. Následně se sporotvní aktivity z aplikace Samsung Health synchronizovaly do Stravy, a byly vidět i ve webovém rozhraní. 

U aplikace Endomondo je to dotaz spíše na vývojáře samotné aplikace - zkoušel jsem jí už na GW46 (aktuálně mám Galaxy Watch Active 2), a ani na jednom modelu nefungovala aplikace korektně - žádný větší update nevyšel dlouho, ale podle mě by jej aplikace potřebovala jako sůl 😞

fajnsnek2
0 Like
MF_6
Explorer
Možnosti

Děkuji za odezvu. Propojil jsem Stravu se Samsung Health., ale když jsem dnes zvolil na hodinkách cyklistiku, zaznamenal se mi pouze tep a čas. Vzdálenost byla nula km. V Samsung Health ani není možnost si jízdu vyexportovat do gpx. Přitom polohu na hodinkách mám zapnutou. Tak nevím, kde mám co nastavit, aby se zaznamenávala jízda a šel převod do gpx. Předem díky za rady.

0 Like
mikepor666
Explorer
Možnosti

IMG_20200713_122806.jpg

Možnost exportu v Samsung Healt je 🙂

0 Like
MF_6
Explorer
Možnosti

Ano, vím že tam je. Dřív mi to fungovalo, ale teď se mi tam možnost export do gpx nezobrazuje. A nevím proč.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@MF_6  Máte v nastavení Samsung Health zapnutý záznam polohy ? Zkontrolujte zda má aplikace Samsung Health přístup k poloze

Screenshot_20200713-125131_Samsung Health.jpg

Screenshot_20200713-125154_Samsung Health.jpg

Screenshot_20200713-125216_Samsung Health.jpg

fajnsnek2
0 Like
MF_6
Explorer
Možnosti

Dobrý den!

Ano, přístup k poloze mám zapnutý a přesto to nefunguje.

0 Like