Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Endomondo - náhrada?

(Téma vytvořeno: 12-11-2020 07:03 PM)
2550 Zobrazení
pierre001
Journeyman
Možnosti

Poradíte někdo, jakou používat aplikaci po končícím Endomondo (i když to mělo občas nějaké výpadky tak mi maximálně vyhovovalo)?? Včera jsem při spinningu zkusil zkusmo Samsung Health ale to počítá spálené kalorie úplně mizerně, bylo jedno jakou jsme měl tepovku (jestli jsem se flákal nebo dřel jak kůň), pořád to počítalo stejně 😞 Jinak mám S Galaxy Watch 46 mm.

0 Like
9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @pierre001 

Rozhodně doporučuji vyzkoušet aplikaci Strava,  nároční sportovci z mého okolí jí hojně využívají. 

fajnsnek2
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
taky přemýšlím na co přejít...zkoušel jsem to Map my run, taky od UA ...a nějak mi to nevyhovuje:(
ConfiXs
Explorer
Možnosti
Co vyzkoušet tohle ja to používal kdyz jsem mel iPhone 4 tak jsem si koupil balíček Runtastic a za mne spokojenost 🙂

Screenshot_20201115-044625_Google Play Store.jpg

0 Like
pierre001
Journeyman
Možnosti

Včera jsem si dal 80 minut intenzivního spinningu, měřil pomocí 2 aplikací a dostal tyto hodnoty:

Endomondo: 1 216 kcal

Strava: 1 327 kcal

Bude to tím, že každý má jiný algoritmus pro výpočet. Jen nechápu, že se do Stravy nezadává výška postavy (pouze váha), to je dost podstatný údaj. Po synchronizaci s apkou v telefonu jsem zjistil podstatnou nevýhodu, do stravy se natáhnul údaj pouze o druhu aktivity a čas vykonávání, ale už ne spálené kalorie, tepovka apod. jako tomu je u Endomondo. To je pro mě celkem nepoužitelné 😞

To neberu v potaz, že Endomondo má spoustu dalších sportů, netuším, co bych používal u stravy na inlajny, padldeboard a další ........

Endomondo - spinning.jpgStrava - spinning.jpg

0 Like
pierre001
Journeyman
Možnosti

Running by Runtastic použít nemůžu, protože nelze propojit s hodinkami od Samsungu 😞

0 Like
pierre001
Journeyman
Možnosti

Nechápu, že firma jako je Samsung, nedokáže ve své apce implementovat tepovku do počítání kalorií?? 😞 A to nemluvím o dalších věcech, jako je placení hodinkami (Samsung Pay), o kterém si také můžeme nechat jenom zdát. Trochu začínám litovat, že jsem nešel do Garminů.....

0 Like
pierre001
Journeyman
Možnosti

Dneska jsem vyzkoušel posilování.

Endomondo: 834 kcal

Strava: 761 kcal

takže opačně než u spinningu 😞

Jediné, co se mi povedlo, že  apka v mobilu už zobrazuje všechny údaje, stačilo povolit health-related data v data permissions.

Screenshot_20201116-201015_Strava.jpg

No zítra vyzkouším to MapMyRun.

pierre001
Journeyman
Možnosti

Asi poslední příspěvek k tématu ode mě. Vyzkoušeno MapMyRun, počítá spálené kalorie stejně jako Endomondo (obě apky od UA) a na hodinkách se i tváří hodně podobně, skoro totožně. Má velký výběr sportů jako Endomondo. Ale ta související apka v mobilu se mi teda nelíbí.

Screenshot_20201118-194404_MapMyRun.jpg

Ale budu se s tím muset naučit žít, zatím nic jiného / lepšího asi nenajdu. Škoda, že UA zaříznout super  apku a dál budou rozvíjet méně podařenou :(. Ale třeba je to jen můj názor.

Simca
Explorer
Možnosti

Prosím, jak jste propojil Mapmyrun s hodinkami?  Mam vše nainstalované ale v hodinkách mi appka ukazuje, at ji nainstaluju do mobilu, přitom v mobilu ji mám, tak nechápu 🤷‍♀️

0 Like