Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch5 pro One UI 6

(Téma vytvořeno: Čtvrtek)
16 Zobrazení
カネキケン
Pathfinder
Možnosti
Chcel by som sa spýtať či máte rovnaký problem po inštalácii One UI 6 na galaxy watch. Nikdy mi toto nerobilo. Mam nastavene raise wrist to wake a touch screen to wake, vždy to mam zapnuté a v praci hodinky dole ani nedávam. Pri One UI 5 bolo vsetko v pohode, keď som pracoval nikdy sa mi nestalo že hodiny sa po otočení ruky sa zapnú idú do nastavení a niekde niečo z nastanevi vypne alebo zapne. Raz si cez mobil počúvam hudbu a zrazu sa vypne a hodinky mi zapli kameru. Moze to byť tým ze mam zapnuté raise wrist to wake alebo touch screen to wake, ale One UI 5 to nerobilo.. Niekedy s rukou nic nerobim a hodinky vybruju a vypnu sa same.. kvôli práci musím tie dve funkcie vypnúť alebo hodinky nemáť vôbec na sebe. 
0 Like
6 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Tak to moze suviest s problemom prave po aktualizacii. Reset do tovarka si skusal?
0 Like
カネキケン
Pathfinder
Možnosti
Jop skúšal, stále to robí
0 Like
OZECZ
Navigator
Možnosti
Zdravím, napadá mě jedna věc, která by to mohla způsobovat - funkce "double pinch" (v češtině asi nějaké "dvojité sevření prstů"?) v nastavení > tlačítka a gesta.
Funkce umožňuje ovládání hodinek poklepáním prsty na ruce, tak nevím jestli to nemůže být ten problém...
Na mých GW4 tato funkce přibyla právě s One UI6 Watch.1734453245430.jpg
カネキケン
Pathfinder
Možnosti
Tiež som si myslel ale ten double pinch práveže nemôže byť.. ked prišla aktualizácia na One UI 6 tak ani ten pohyb pri práci ani nerobím.. a to skúšal ako sa môžem na to spoľahnúť. Double pinch nema možnosť ako dneska sa mi stalo že mi zmenilo farbu ciferníku a niekde so nastaveni nieco nastavilo..
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,

pokiaľ máte aktivované gesto double pinch, tak ho skúste vypnúť. Nemusíte ani vykonávať to gesto a aj tak sa spúšťa. Je tam asi nejaký bug, pre ktorý som ho aj ja musel vypnúť. 

Ak vylúčite gesto double pinch odporúčal by som ešte skúsiť vypnúť funkciu Citlivosť na dotyk alebo odsledovať, či Vám to nemôže robiť oblečenie. Niektoré látky majú schopnosť interagovať s dotykovými displejmi, iné túto schopnosť nadobúdajú keď sú vlhké.

Pokiaľ sa Vám situáciu nepodarí vyriešiť, na displeji ani nemáte ochranné sklo a reset nezabral, skúsil by som hodinky položiť vedľa seba a pozorovať či nedôjde k nejakým samovoľným dotykom (reakciám displeja), čo by mohlo znamenať hardvérový problém resp. preniknutie vlhkosti do zariadenia a to by si vyžiadalo servisný zásah.

カネキケン
Pathfinder
Možnosti
Double pinch mi nejde ked je vypnuté to som už veľa krát skúšal a aj našiel seba to používať celkom dosť často, hodinky doma väčšinou ani nemám a to buď nabíjačku treba alebo ma boli zápästie z nich.. a žiaden pohyb sa nevyskytol. Citlivosť na dotyk mam zapnutý ale tiež s ním problem nebol v predošlom One UI, mozem to teraz testovať bez citlivosť na dotyk. A je možné že látky niečo poklikaju a tak.. v práci bežné mam gumené rukavice a viem si predstaviť dotyky no lenže v predošlej One UI problem s nimi nebol až na tento One UI, vždy ma to hádže do nastavený alebo mi zapne počasie.. včera 1x mi to zmenilo farbu cifernika.
0 Like