Sobota
Sobota - naposledy upraveno Sobota
Dobrý den @Pavel92
to je na rozhodnutí každého, ale popíšu základní rozdíly. Watch5 mají 1,5 GB RAM a 16 GB interní paměť oproti Watch7. Také je vylepšený procesor Exynos W930 oproti staršímu Exynusu W920. Odolnost mají obě verze stejnou, tedy IP68. Novější typ bude mít delší podporu softwaru a dle mých informací je o malinko lepší výdrž u Watch7. Zda si vybrat LTE, to záleží na tom, zda tuto funkci využijete. Já ve svých Ultrách, které jsou pouze ve variantě LTE zkusil ESIM na zkoušku a už jedu takhle čtvrtý měsíc a rychle jsem si na tuhle funkcionalitu zvykl, kdyby nepotřebuju u sebe telefon.
Ahoj, no samozřejmě spotřeba vyšší je, ale pokud máš nastaveny mobilní sítě na "auto" tak se to dá. LTE se aktivuje jakmile ztratí s telefonem spojení, což není tak často, jak kdyby měly být zapnuté mobilní data v kuse.
včera
před 10 hodinami - naposledy upraveno před 10 hodinami
před 4 hodinami
Přidám trochu živé vody do této diskuze. Mám GW 6 Classic 47mm a spokojenost. Nechci rozebírat jestli LTE nebo ne. To si musí každý zvážit.
Když se objevily GW 7 Ultry, při jejich recenzích jsem také uvažoval o upgrade. Pak jsem se na ně byl podívat na živo v MP HK (naposledy ještě jednou před 3.dny), ale ten dizain na živo mne naprosto odradil. Prohlédl jsem si všechny barevné varianty a tím u mne definitivně konec.🤔👎
Ale dej pouze na svůj názor, každý máme jiné estetické vnímání.🤗