Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Upgrade na watch 7

(Téma vytvořeno: Sobota)
135 Zobrazení
Pavel92
Pioneer
Možnosti
Ahoj, chci se zeptat momentálně mám Galaxy Watch 5 44mm a přemýšlím, jestli neupgradovat na watch 7 44mm, stojí to za, nebo si moc nepolepším a jen vyhodím peníze oknem, dál nevím jestli vzít verzi s LTE mebo bez, ty watch 5 mam bez LTE.
Díky za názory :winking-face:
0 Like
6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Pavel92 

to je na rozhodnutí každého, ale popíšu základní rozdíly. Watch5 mají 1,5 GB RAM a 16 GB interní paměť oproti Watch7. Také je vylepšený procesor Exynos W930 oproti staršímu Exynusu W920. Odolnost mají obě verze stejnou, tedy IP68. Novější typ bude mít delší podporu softwaru a dle mých informací je o malinko lepší výdrž u Watch7. Zda si vybrat LTE, to záleží na tom, zda tuto funkci využijete. Já ve svých Ultrách, které jsou pouze ve variantě LTE zkusil ESIM na zkoušku a už jedu takhle čtvrtý měsíc a rychle jsem si na tuhle funkcionalitu zvykl, kdyby nepotřebuju u sebe telefon.

0 Like
Frosby
Voyager
Možnosti
@potasm Ahoj, prosimtě chtěl bych se zeptat mimo téma. 😂 Mám taky GW ultra a pořád přemýšlím zda aktivovat LTE, je tam velký rozdíl ve vydrží na baterií při zapnutém LTE? Děkuji
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ahoj, no samozřejmě spotřeba vyšší je, ale pokud máš nastaveny mobilní sítě na "auto" tak se to dá. LTE se aktivuje jakmile ztratí s telefonem spojení, což není tak často, jak kdyby měly být zapnuté mobilní data  v kuse.

JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, trochu opravím kolegu, procesor není "trochu vylepšený 930", ten je ve Watch 6, u Watch 7 je zcela nový W1000 jako u Watch Ultra. Tam je asi největší rozdíl ve výkonu a výdrži. Také generace senzorů je někde jinde a budou přesnější. Nicméně jinak si myslím, že pocitově dostanete dost podobné hodinky, design ani prostředí se nijak nezmění. Bude tedy hodně záležet, kolik těch peněz za výměnu vyhodíte. Pokud uvažujete o LTE, pak bych vzal rovnou Ultry, které se alespoň trochu liší designem a mají i větší baterku, u základních s lte si zákazníci na výdrž hodně stěžují. Ale osobně bych do výměny asi nešel, pokud by nebyla opravdu nějaká zajímavá cenová nabídka.
Pavel92
Pioneer
Možnosti
Perfektní, díky moc, tak teď mám jen dilema jestli obyč 44mm lte nebo rovnou ultry
Members_6iMFln6
Pioneer
Možnosti

Přidám trochu živé vody do této diskuze. Mám GW 6 Classic 47mm a spokojenost. Nechci rozebírat jestli LTE nebo ne. To si musí každý zvážit.

Když se objevily GW 7 Ultry, při jejich recenzích jsem také uvažoval o upgrade. Pak jsem se na ně byl podívat na živo v MP HK (naposledy ještě jednou před 3.dny), ale ten dizain na živo mne naprosto odradil. Prohlédl jsem si všechny barevné varianty a tím u mne definitivně konec.🤔👎

Ale dej pouze na svůj názor, každý máme jiné estetické vnímání.🤗

0 Like