Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch Ultra aktualizace

(Téma vytvořeno: Středa)
218 Zobrazení
Libb
MegaStar
Možnosti
Ale jen nezajímavá, ohledně nastavených cílů otravují pořád...

image

Samsung S24 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB |Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds / Buds2 / Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
11 Odpovědi
WrittenWord
Explorer
Možnosti

🤣🤣🤣

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Fakt? U GW6 mám tyto zprávy vypnutý (nastavení Health v hodinkách) a neotravují ničím. To mají Ultry nějaký bug?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Aha super, zdá se , že tam nějaké nastavení přibylo. Díky

Samsung S24 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB |Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds / Buds2 / Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ide len o bezpečnostný update, myslím že už tu bolo aj info.
https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/gw-ultra-update/td-p/11248435?src=ShareByUserCM
Vypnutie notifikácií od S Health aplikácie bolo pridané už dávnejšie aktualizáciou S Health.
0 Like
Tears1
Apprentice
Možnosti
určitě nebylo, ani po aktualizaci Health ta možnost nebyla, celou dobu jsem na to čekal (watch 6 už to měli dřív). Až po včerejší aktualizaci se objevila možnost vypnout oznámení v aplikaci v hodinkách. ALE NECHCI SE DOHADOVAT.
0 Like
Tears1
Apprentice
Možnosti
bug to nebyl jen GW6 měli dřív aktualizaci než ultry. Manželce jsem to hned vypnul a čekal až nám to umožní i na GW Ultra. Včera po aktualizaci se to už konečně objevilo.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
možnosť vypnúť výstrahy dennej aktivity mám na Ultrách už dávno. Vypínal som hneď ako bol dostupný update S Health u nás. Možno Vám len ostal visieť update S health v gallaxy store na hodinkách. Myslím, že to už bude cca takmer mesiac podľa príspevkov na reddite. Po aktuálnom novembrovom bezpečnostnom update som zatiaľ nejaké zmeny nepostrehol a to som dúfal, že budú niektoré chyby fixnuté.
0 Like
Tears1
Apprentice
Možnosti
jak jsem psal, mě se možnost vypnout objevila ne po update Health, ale až po včerejší aktualizaci. Všude na netu psali že to bude až součástí nové aktualizace ne Healthu. Ale v poho, hlavně že už to oznámení neotravuje. Hezký den
0 Like
Frosby
Voyager
Možnosti
Zajímavé protože já jsem to na svých ultrach měl už před aktualizací 😃
0 Like