určitě nebylo, ani po aktualizaci Health ta možnost nebyla, celou dobu jsem na to čekal (watch 6 už to měli dřív). Až po včerejší aktualizaci se objevila možnost vypnout oznámení v aplikaci v hodinkách. ALE NECHCI SE DOHADOVAT.
bug to nebyl jen GW6 měli dřív aktualizaci než ultry. Manželce jsem to hned vypnul a čekal až nám to umožní i na GW Ultra. Včera po aktualizaci se to už konečně objevilo.
Pekný deň, možnosť vypnúť výstrahy dennej aktivity mám na Ultrách už dávno. Vypínal som hneď ako bol dostupný update S Health u nás. Možno Vám len ostal visieť update S health v gallaxy store na hodinkách. Myslím, že to už bude cca takmer mesiac podľa príspevkov na reddite. Po aktuálnom novembrovom bezpečnostnom update som zatiaľ nejaké zmeny nepostrehol a to som dúfal, že budú niektoré chyby fixnuté.
jak jsem psal, mě se možnost vypnout objevila ne po update Health, ale až po včerejší aktualizaci. Všude na netu psali že to bude až součástí nové aktualizace ne Healthu. Ale v poho, hlavně že už to oznámení neotravuje. Hezký den