Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch Active2 - nefunguje dotyk

(Téma vytvořeno: 20-06-2021 01:14 PM)
4930 Zobrazení
figaro1
Voyager
Možnosti

Tak to vyzerá, že sa mi dnes GWA2 odporúčali do "večných lovíšť". Displej nereaguje na dotyk, ani gestá, nefunguje vypnutie displeja prekrytím dlaňou. Skúšal som 2x továrenský reset, obnovu so zálohou aj bez zálohy, no bez výsledku. Zajtra idem reklamovať. Neviete či sa mení celý displej alebo kus za kus? V záruke sú ešte 4 mesiace. Pôvodná cena ako novinka 309 €, momentálne sú v značkovej predajni nové GWA2 za 174 €.

Uvidíme čo povie servis.

0 Like
14 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
určitě zkuste reklamaci. A zda vymění pouze display či dostanete nový kus bude záležet na tom, jak to zhodnotí v servisním středisku.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @figaro1,

rozhodně doporučuji odnést do servisu, kde už technici zhodnotí stav a doporučí opravu nebo výměnu. Spíše bych se ale přikláněl k té variantě, že hodinky Vám opraví a vrátí funkční zpět.

Ale uvidíte, dejte potom vědět, jak jste dopadl.

Pěkný den. 

0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Dnes ráno som bol na predajni pri reklamácii za blbca. Chlapík vybral hodinky z krabičky, zapol ich a oni zase normálne fungujú. Skúšal som opakovane vypnúť, zapnúť, dotyky po displeji bez problémov. Nerozumiem. tak som povedal, že nič nejdeme reklamovať a uvidíme či sa to bude opakovať.

Ešte mi napadlo, že včera po behu som hodinky opláchol pod studenou tečúcou vodou od potu. Že by toto bol problém? Robím to tak už dva roky, vždy po športovej aktivite a zatiaľ bez problémov.

Práve obnovujem zálohu, uvidíme..... Záhada.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Kdysi se mi něco podobného také stalo, ale bylo to s telefonem a ten telefon nebyl vodotěsný a spadl mi na chvilku do vody. Potom asi 2 dny nešel a po 2 dnech vše fungovalo dál a funguje do dnes. Byl to Galaxy S3.

Hodinkám Galaxy Watch Active 2 by ale samotné opláchnutí pod tekoucí vodou nemělo dělat žádné problémy, protože mají voděodolnost 5ATM.

Zkus dál pozorovat jestli se to zopakuje, nebo jestli to bude už v pořádku.

Pěkný den.

0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Takže hodinky predsa len včera skončili v reklamácii. Problémy sa začali opakovať.

Zaujímavé je, že sa samé od seba spúšťali aplikácie, napr. počasie, meranie tepu, záznam športovej aktivity. Ciferník sa opakovane zmenšoval a zvačšoval (ako keď podržíte prst na ciferníku pre zmenu za iný alebo chcete zmeniť nastavenie ciferníka).

Ako keby boli hodinky zacyklené a robili si čo chceli. Samé od seba bez akéhokoľvek dotyku. Po nejakom čase to prestalo, chvíľu bolo všetko OK a potom znova.

Stretol sa niekto s takým čudným správaním hodiniek?

Inak tu je video od iného majiteľa s podobnými problémami: Video Na konci toho videa je presne rovnaký problém s ciferníkom ako som mal aj ja.

0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Hodinky som predvčerom prevzal z reklamácie. Musím pochváliť rýchlosť vybavenia, ktorá bola 7 dní. Podľa protokolu však neviem, či aj niečo v hodinkách menili, ale je tam uvedené, že bol vymenený zadný kryt. Alebo sa to robí štandardne pri otvorení hodiniek? Ako bonus mi vymenili nabíjačku k hodinkám, ktorá bola mierne poškodená (zalomený káblik), ani som to nežiadal. Po pripojení hodiniek som zistil, že firmvér mi zostal pôvodný aj s anglickým CSC. Samsung pay teda funguje bez problémov.

Nejakú dobu po obnovení zálohy sa hodinky začali správať ako pred reklamáciou, ale potom si to nejako sadlo a už druhý deň to vyzerá, že sú v poriadku. Ale stále z nich nemám dobrý pocit.

0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Hodinky som dnes dal druhýkrát reklamovať. Chyba stále pretrváva. Tu je odkaz na neštandardné správanie hodiniek, ktoré sa mi podarilo zaznamenať na video. Video 

0 Like
Members_GMFXRYq
First Poster
Možnosti

Ahoj, 

mám uplne ten stejny problem. Z niceho nic nejde dotyk, obcas se zapinaji aplikace, zmensuje se cifernik. Jak dopadla druha reklamace? nejake info?

0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Hodinky sú už po oprave, ale ešte som ich nestihol vyzdvihnúť z reklamácie, nakoľko som bol na dovolenke. V servisnom protokole je však uvedené, že reklamácia bola uznaná a menili celý displej. V pondelok ich pôjdem vyzdvihnúť a začnem testovať.

0 Like