Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Změna hlasu na Galaxy Watch Active 2

(Téma vytvořeno: 20-06-2021 03:47 PM)
295 Zobrazení
Maty05
Voyager
Možnosti
Hezké odpoledne, mám otázku, jestli lze změnit hlas na hodinkách, který hlásí vždy po 1 km kcal, čas, tep atd. např. na mužský. Povedlo se mi to změnou jazyka hodinek do aj, jenže to nechci, v aj je pak i mobil. V čj mi to nabízí jen stáhnout čj-žena a nebo tam nechat ten výchozí.  Děkuji za typy.
0 Like
6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
někde na fórech se na to někdo už ptal. A bohužel je pro cz oficiálně dostupný pouze hlas ženský.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Maty05,

je to skutečně tak. V AJ jde zvolit jak mužský, tak i ženský hlas, ale v CZ je oficiálně dostupný pouze ženský. 

Maty05
Voyager
Možnosti
Dobrý den, a jde nějak udělat, aby hodinky byly v čj, ale mluvilo to v aj-mužský hlas? V základu to mluví aj-ženský hlas a nabízí to jen stáhnout čj-ženský hlas.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Teď jsem to zkoušel, ale nepřišel jsem na to... Buď to mluví česky (hodinky jsou v češtině) nebo anglicky (hodinky jsou v angličtině). A i pokud jsem dal v dalším nastavení (například u běhu) možnosti, tak zde je jen zapnout / vypnout Zvukový průvodce - ale to již nedá jinou možnost zvolit jaký jazyk chci. Což by bylo možná řešení, že by byly hodinky v češtině a tady bych zvolil anglický mužský hlas. Ale tuto možnost tam nevidím.

0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
Tak v tom případě leda zkusit nahlásit, aby to třeba přidali v dalším updatu. 🙂 děkuji za pomoc
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Děkuji @Maty05 za podnět a na toto vlákno s tímto konkrétním požadavkem jsem upozornil a předal dál na kompetentní místa k posouzení a případnému zapracování😉.

Pěkný den.