Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution Solved

Galaxy store missing 😅

(Topic created on: 17-07-2023 11:06 PM)
412 Views

I have this problem too

カネキケン
Voyager
Options
V sobotu som dostal galaxy watch5 pro. Všetko išlo v pohode, no všimol som si jednu vec. Nemám v hodinkách galaxy store, čo by malo byť od vyrobí už v hodinkách. Len tak scrollujem v hodinkách a že je not available. Vie mi niekto poradiť ako to sprístupniť? Keď nemám galaxy store, nemôžem si stiahnuť kameru no ten náhľad z mobilu, atď... Rozoberal som to aj zo spolužiakom ktorý má galaxy watch3 a galaxy store už tam mal čo dostal hodinky. Nie všetko čo vidíte na screen shot je pravda, pretože handwriting tam práveže mám. 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lendo66
Troubleshooter
Options
Zdravim,hodinky maju wear os, tak ako watch 4,takze tam mate iba obchod play a nie spominany galaxy store.Ale ked v mobile pojdete do aplikacie galaxy store tak by tam mala byt zalozka hodinky a tam si viete aktualizovat aplikacie v hodinkach,rovnako aj v obchode play.

View solution in context

10 REPLIES 10
Solution
Lendo66
Troubleshooter
Options
Zdravim,hodinky maju wear os, tak ako watch 4,takze tam mate iba obchod play a nie spominany galaxy store.Ale ked v mobile pojdete do aplikacie galaxy store tak by tam mala byt zalozka hodinky a tam si viete aktualizovat aplikacie v hodinkach,rovnako aj v obchode play.
danisp1704
GrandMaster
Options
Zdravim ako píše Lendo,mate tam play store(obchod play),a v hodinkach cez založku app your mobile si stiahnete appky ktoré potrebujete 🖐
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Options

Dobrý deň.

Je to tak, ako to spomenul kolega vyššie -> v hodinkách je iba Obchod Play.

Kaýdopádne, aplikácia Ovládač fotoaparátu by mala byť v hodinkách predinštalovaná ako systémová aplikácia s tým, že by sa nemala dať vypnúť.

Skúste si ju nájsť cez aplikáciu Galaxy Wearable v zozname aplikácii, či ju náhodou nemáte iba ako "nezobrazovať" v Zozname aplikácii 😉

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Options
Zdravim,
Watch 3 Vasho spoluziaka bezi na OS Tizen od samsungu a tam je predvoleny galaxy store. Watch 5 pro bezia na Wear OS od googlu a primarnym je preto play store.
Co sa tyka aplikacie camera controller, tak ta by mala byt v zariadeni predinstalovana pripadne je si mozne skontrolovat aktualizacie z galaxy storu aj v hodinkach cez nastavenia/aplikacie/aktualizacie aplikacii od spolocnosti samsung (je potrebne scrolovat uplne dole)
Ak predmetnu appku nenachadzate je dost mozne, ze mate nepodporovany telefon. Camera controler, ak si dobre spominam, funguje len s telefonnmi samsung rady S (od S9), Note (od 9) a Z/Flip.
S inym telefonom hladate danu appku marne, v takomto pripade musite ist do goople play storu a instalovat si nejaku appku na ovladanie fotoaparatu od tretej strany (ineho vyvojara).
カネキケン
Voyager
Options
Aha okej ďakujem, ja že aj galaxy store je morálne v hodinkách 😅. ĎAKUJEM VEĽMI
0 Likes
カネキケン
Voyager
Options
Ahaaa, ďakujem
0 Likes
カネキケン
Voyager